Herkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki 
Moderatörün son düzenlenenleri:
hileli crosshair ne kankaHerkese selam
Valoranta yeni başladım sayılır bazı chatlarda hileli crosshair v. S gibi şeyler duydum benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bi crosshaire ihtiyacım varda hileli crosshair tabiiki![]()
Bende bilmiyomki hiç bana ayar veya güzel bi adamları kaçırmayacak sağlam bi corsshair ve oyun ayarı önerebilirmisinizbende ilkkez oynuyom oyunu bilmiyom ne ayarları nasıl yapılır falan crosshair de yapmasını bilmiyorum sizde sağlam varsa benimle paylaşabilirmisiniz rica etsemhileli crosshair ne kanka![]()
Aslında benim için şekli değilde sağlam düzgün bi crosshair lazım adama sıkıyorum crosshair adama bakıyo mermi sağa sola gidiyo hani düzgün güzel bişey lazımArtı Şekli olan crosshair güzell bence ben onu oynuyorum baya iyi yeşil de yaptığın zaman rengini güzel oluyor
Ben nasıl yapıldığını bilmiyom koduyokmu direkt yapıştırayım3-3-1-2 yap ben öyle kullanıyom
0;P;c;7;o;0;0l;4;0o;0;0a;1;0f;0;1b;0 bunu içe aktarıp kullanabilirsinAslında benim için şekli değilde sağlam düzgün bi crosshair lazım adama sıkıyorum crosshair adama bakıyo mermi sağa sola gidiyo hani düzgün güzel bişey lazım
Güzelmi bu sağlammı0;P;c;7;o;0;0l;4;0o;0;0a;1;0f;0;1b;0 bunu içe aktarıp kullanabilirsin
Hocam denedim olmuyoCrosshair ile alakası yok. Mermi gidişinin sen nasıl istiyorsan öyle yap, ama önerim nokta gibi şeyler ve bide hafif saydam olsun o şekilde iyi forumlar.
Güzelmi bu sağlammı
Crosshair ile alakası yok. Mermi gidişinin sen nasıl istiyorsan öyle yap, ama önerim nokta gibi şeyler ve bide hafif saydam olsun o şekilde iyi forumlar.