Onaylı Üye
İmzamdaki dcden ekle kasarım, rankın ne?'Kadir#4891 arkadaşlar sürekli dalga geçiliyorum arkadaş aralarında hile kullanmasını bilmiyorum aklım basmıyor ama hileli olupta beni kasacak olan varmı allah rızası için
ranklar sıfırlandıİmzamdaki dcden ekle kasarım, rankın ne?
istek attım kralZeulty#0001 Hem Kasarız Hem Arkadaş Oluruz Açığım Kral Tekliflere Solo Takılıyordum Bende Zaten
sıfırlanmadan önce neydiranklar sıfırlandıhiç giremedim
istek attım reisdostum 1500 mesaja ulaşınca oynarız discord ismim ak1nnn#1444 büyük harfle
platin1sıfırlanmadan önce neydi
tmm şu an altın 2yim gireriz dc den ekleistek attım reis
Post automatically merged:
platin1
Duo girince bizde ban yeme ihtimalimiz varmı'Kadir#4891 arkadaşlar sürekli dalga geçiliyorum arkadaş aralarında hile kullanmasını bilmiyorum aklım basmıyor ama hileli olupta beni kasacak olan varmı allah rızası için
valo hile nasıl kullanıyorsunuz ya benim arkadaşım 3 aylığına ıp ban yedi'Kadir#4891 arkadaşlar sürekli dalga geçiliyorum arkadaş aralarında hile kullanmasını bilmiyorum aklım basmıyor ama hileli olupta beni kasacak olan varmı allah rızası için
iyi bir hilen vardır umarım ban yeme riski çok yuksek'Kadir#4891 arkadaşlar sürekli dalga geçiliyorum arkadaş aralarında hile kullanmasını bilmiyorum aklım basmıyor ama hileli olupta beni kasacak olan varmı allah rızası için
Triggerbot kullanıyorum taşırım seni .d'Kadir#4891 arkadaşlar sürekli dalga geçiliyorum arkadaş aralarında hile kullanmasını bilmiyorum aklım basmıyor ama hileli olupta beni kasacak olan varmı allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?