Süper Üye
discordum yok brom indirip hesap kurmaya da üşeniyorum, oyundan eklesen olur veya özelden insta da paylaşabilirimelimde şuan düzgün hesap yok 1-2 saate yeni hesap satın alacaktım istersen discord ekle bende rank kasıcak birini arıyordum botiket#7171 daha detaylı konuşuruz discord üzerinden
olur yolla instadiscordum yok brom indirip hesap kurmaya da üşeniyorum, oyundan eklesen olur veya özelden insta da paylaşabilirim
her hilede ban riski mevcut fakat site üzerindeki hile undetected durumda bir sorun olmayacaktır ben yaklaşık 1 haftadır 4 farklı hesapta oynuyorum hiç bir sorun yokBan riski var mı hangi hileyi kullanıyorsunuz acaba hocam?
600 yorum kasarsan sende sitenin sunduğunu kullanabilirsin 600 yorum fazla olduğundan ulaşmak biraz zor ve bu hilenin safe olmasına yarıyo bedava bir program için ideal bişiy spoofer yada 2.bir disk in varsa onda kullanmanı öneririm <3Ban riski var mı hangi hileyi kullanıyorsunuz acaba hocam?
Deneyeceğim tabi yorumlar 600 olması gerekiyormuş.her hilede ban riski mevcut fakat site üzerindeki hile undetected durumda bir sorun olmayacaktır ben yaklaşık 1 haftadır 4 farklı hesapta oynuyorum hiç bir sorun yok
En basit iş bence yorum kasmak öyle flood bir yorum kasma gibi bir olayım yok yardım destek taleplerine yardımcı olurum ve bunu seve seve yaparım600 yorum kasarsan sende sitenin sunduğunu kullanabilirsin 600 yorum fazla olduğundan ulaşmak biraz zor ve bu hilenin safe olmasına yarıyo bedava bir program için ideal bişiy spoofer yada 2.bir disk in varsa onda kullanmanı öneririm <3
Bende yanlızlıktan olsun sosyel medyam olmadığından burada takılmaya başladım lol script kullanıyorum sadice valorant gibi bir oyunda hile açmayı düşünmemDeneyeceğim tabi yorumlar 600 olması gerekiyormuş.
En basit iş bence yorum kasmak öyle flood bir yorum kasma gibi bir olayım yok yardım destek taleplerine yardımcı olurum ve bunu seve seve yaparım
Bende normal rankım plat olmasına rağmen düşünüyorum ne yazık ki. Çünkü oyunda gerçekten çok fazla hile var. Her 10 oyunumdan 7sinde hile var artık gerçekten sıkıldım. Onlar kullanıyorsa bende kullanırım yapacak bir şey yok..Bende yanlızlıktan olsun sosyel medyam olmadığından burada takılmaya başladım lol script kullanıyorum sadice valorant gibi bir oyunda hile açmayı düşünmem
keşke puan yetsede kullanabilsek :/Bende normal rankım plat olmasına rağmen düşünüyorum ne yazık ki. Çünkü oyunda gerçekten çok fazla hile var. Her 10 oyunumdan 7sinde hile var artık gerçekten sıkıldım. Onlar kullanıyorsa bende kullanırım yapacak bir şey yok..
hwid i format ile çözdüm şimdi çok güvenli giriyorum oyuna. banlanmam kolay kolay ban atarlarsa da sorun yok xddemir 3 den 1 haftada immoya çıktıgımı hatırlıyorum tam immoya çıktım tak hwid2 ay sonra kalkacak ama halen dewam ediyom
Son 60 kalmış`REPLY#5798 ekle süper üye olduğum zaman gireriz
600 yapmıştım normalde spam post dan dolayı 100 post silindiSon 60 kalmış
süper üyeler çoğaldıkça fix yeme ihtimali ve dt olma olasılığı yükselecektir 2 ay beklemek yerine banınızı açmanıza yardımcı olabilirim (özel olarak 2 kişinin hwid banını kaldırdım)demir 3 den 1 haftada immoya çıktıgımı hatırlıyorum tam immoya çıktım tak hwid2 ay sonra kalkacak ama halen dewam ediyom
açtığın konu çok iyi bu arada tebrik ederimsüper üyeler çoğaldıkça fix yeme ihtimali ve dt olma olasılığı yükselecektir 2 ay beklemek yerine banınızı açmanıza yardımcı olabilirim (özel olarak 2 kişinin hwid banını kaldırdım)
anakart modelinizi verirseniz ona göre yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?