dia hesap varda içi çok dolu yoksa hileli gelirdim ama main hesaba kıyamıyorumBizim valorantta bir takim var uzun suredir beraber oyniyoruz 5 kisi giriyoruz ranklar dia2 ustu cogunlukla immortal. son 21 macta 18 win.
bizimle hileyle ya da hilesiz oynamak isteyen takim arkadasi ariyoruz bizimle sakin oynicak komutlarla hareket edicek +18 yas hafta ici 18:30 ila gece 23:00 arasi hafta sonu 16:00 ila gece 02:00 arasi aktif olabilicek ranki dia2 ve ustu arkadaslar beni dcden ekleyebilir perkays#5744
sartlara uygunsan gel knk hile kullanmana gerek yok bizde var hiledia hesap varda içi çok dolu yoksa hileli gelirdim ama main hesaba kıyamıyorum
şöyle bir teklif gelceğini bilsem hile kullanmazdım hiç . Daha önce hile kullandım sonra main hesaba geçtim hwid ban main hesaptayken gelince oda ban yedi . Şimdi hile açtım ban falan yerim gerek yok ama plat hesap var içi boş olan onu immoya kasar gelirim. Hilesi diaydım çok uzun sürmez herhaldesartlara uygunsan gel knk hile kullanmana gerek yok bizde var hile
kaç kişisiniz başkanBizim valorantta bir takim var uzun suredir beraber oyniyoruz 5 kisi giriyoruz ranklar dia2 ustu cogunlukla immortal. son 21 macta 18 win.
bizimle hileyle ya da hilesiz oynamak isteyen takim arkadasi ariyoruz bizimle sakin oynicak komutlarla hareket edicek +18 yas hafta ici 18:30 ila gece 23:00 arasi hafta sonu 16:00 ila gece 02:00 arasi aktif olabilicek ranki dia2 ve ustu arkadaslar beni dcden ekleyebilir perkays#5744
Maverzz#0409 rank dia 1 50 lp aimbotla oynuyorum ekledim dc bakabilirmisinBizim valorantta bir takim var uzun suredir beraber oyniyoruz 5 kisi giriyoruz ranklar dia2 ustu cogunlukla immortal. son 21 macta 18 win.
Hwid ban dediğin şey nedir tam olarak onu anlamadım ? Ekran kartına mı ban atılıyor ?şöyle bir teklif gelceğini bilsem hile kullanmazdım hiç . Daha önce hile kullandım sonra main hesaba geçtim hwid ban main hesaptayken gelince oda ban yedi . Şimdi hile açtım ban falan yerim gerek yok ama plat hesap var içi boş olan onu immoya kasar gelirim. Hilesi diaydım çok uzun sürmez herhalde
Günlük olarak aimlab kullan steamdan ücretsiz günlük görevleri yap en güvendiğin toxic olmayan arkadaşlarınla girmeye çalış hızlı rank kasarsınBende hile ile hilesiz rank kasmama yardım edecek biri var mı. Varsa özelden yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?