Çözüldü Valorant hilesi 21H1 sürümü istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim windos sürümüm 22H2 valorant ta hack açmam için 21H1 yapmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim yaparsam eğer herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Çözüm
Sürüm düşürmenin iki yöntemi vardır.

1'inci yöntem windows sürümünüzü güncelleştirme ile yükselttiyseniz herhangi bir uğraş ve dosya kaybı yaşamadan düşürebilirsiniz.

Güncelleştirme ile sürüm yükselttiyseniz burayı inceleyin;

Denetim masası > Program kaldır > Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmına girdikten sonra son güncelleştirmeyi silerek eski sürüme geçebilirsiniz.

1669476464499.png

2'inci yöntem ise windows sürümünüz 1'inci yöntem ile düşmüyorsa format atarak direkt geçiş yapmışsınız demektir format atarak sürüm düşürmeniz gerekmektedir. Nasıl format atacağınızı bilmiyorsanız aşşağıya bıraktığım konuyu inceleyebilirsiniz iyi forumlar...
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Sürüm düşürmenin iki yöntemi vardır.

1'inci yöntem windows sürümünüzü güncelleştirme ile yükselttiyseniz herhangi bir uğraş ve dosya kaybı yaşamadan düşürebilirsiniz.

Güncelleştirme ile sürüm yükselttiyseniz burayı inceleyin;

Denetim masası > Program kaldır > Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle kısmına girdikten sonra son güncelleştirmeyi silerek eski sürüme geçebilirsiniz.

1669476464499.png

2'inci yöntem ise windows sürümünüz 1'inci yöntem ile düşmüyorsa format atarak direkt geçiş yapmışsınız demektir format atarak sürüm düşürmeniz gerekmektedir. Nasıl format atacağınızı bilmiyorsanız aşşağıya bıraktığım konuyu inceleyebilirsiniz iyi forumlar.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...