windows 10 kullanıyorum oyunu pencereli ekranda deniyip tekrar yazıcamoyunu pencerli ekranda calıştırmayı deneyebilrisin veya yönetici olarakda calıştırabilrsiin bide windows 11 mi kullanıyorsun windows 11 kullanıyorsan ondan dolayı sıkınıtı olabilir
olmadıoyunu pencerli ekranda calıştırmayı deneyebilrisin veya yönetici olarakda calıştırabilrsiin bide windows 11 mi kullanıyorsun windows 11 kullanıyorsan ondan dolayı sıkınıtı olabilir
Oyun acikken inject olamaz kardesim.Valorant'ı aç 30-40 saniye açık kalsın sonra inject et.
Temp dosylarını dedikleri gibi sil tekrar yükle.
Uyumluluk sorunun gider ve pencereli modda aç.
Anti-Virüs uygulaman veya WIN Def. engelliyor olabiliyor genel olarak hata çözümleri bunlar dene olmazsa 1-2 alternatif çözüm daha biliyorum.
hileyi int kafeden yapıyorum sahibi tadınıdık olduğu için temp dosyaları silinirmi silinmezmi bugün deneyip sana geri dönüş sağlıycamTemp dosyalarini sil. Yonetici olarak tekrar load et hileyi. Poligonda 2 dk falan takıl düzelir. Win10 surumun ne ?
internet kafelerde deep freeze benzeri şeyler oluyor onun engelleme ihtimali var 3-4 sene önce zulu kekinde bu durumu yaşadımhileyi int kafeden yapıyorum sahibi tadınıdık olduğu için temp dosyaları silinirmi silinmezmi bugün deneyip sana geri dönüş sağlıycam
internet kafelerde deep freeze benzeri şeyler oluyor onun engelleme ihtimali var 3-4 sene önce zulu kekinde bu durumu yaşadım
hile fix yemiş olabilir yada ekstradan bi virüs programı açık olabilirEkli dosyayı görüntüle 81739
bu ekranda sonra oyuna giriyorum sitede dediği gibi poligona giriyorum ve hile aktif olmuyor ve arkadaki cmd de ardından hemen kapanıyor aktif etmek için bir tuş vs mi var yoksa başka bi sorunmu mevcut
hile çalışır durumda ve antivirüs programı yok diye biliyorum dosyalra baktığımda bulamadım çok basit bi nedenden dolayı bi hatayı alıdğım belli ama öyle olsa lolde sc apexde hile açarken sorun yaşardım ama yaşamıyorum bu sorunu sadece valorantda yaşıyorumhile fix yemiş olabilir yada ekstradan bi virüs programı açık olabilir
vanguardı kapat demedim deep freeze benzeri şeyleri kapat dedim internet kafede kullanman çok mümkün değil bilgisayarın yokmu evdeEkli dosyayı görüntüle 81762
vanguardı kapatıncada bu hata çıkıyor şimdi
malesef kral evde pc yok int kafede açmama izin var ama lol de sc apexde cs de ve çoğu oyunda hileyi kullanabilriyorum sadece valorantda böyle bi sorunla karşılaştımvanguardı kapat demedim deep freeze benzeri şeyleri kapat dedim internet kafede kullanman çok mümkün değil bilgisayarın yokmu evde
dediğim gibi ne tetikliyor bilmiyorum ama deep freeze benzeri uygulamalar bazen loadlanmasını engelliyormalesef kral evde pc yok int kafede açmama izin var ama lol de sc apexde cs de ve çoğu oyunda hileyi kullanabilriyorum sadece valorantda böyle bi sorunla karşılaştım
riot vanguard kapattığımız zaman valorantdan hata alıyormuyuz çünkü hata aldım yani normalde almıyoruz demiMerhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
Yukardakilere rağmen çözülmezse format atmaktan başka önerimiz mevcut değildir.
Hilelerimiz, Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-guncel-surum-kurulum-rehberi.207186/
Windows 10 1909 Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/
Windows 10 1809 Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?