4 Mar 2022 #1 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI hileyi açarken böyle oluyor neden ? oyun içinde gitmiyor kalıyor böyle
Çözüm U U uhpep 4 Mar 2022 Cmd ekranına tıklamayın açılırken hocam ayrıca windows sürümünüzü öğrenebilirmiyim Edit: Temp %temp% prefetch temizlendikten sonra farklı tarayıcı ile sorun çözüldü.
Cmd ekranına tıklamayın açılırken hocam ayrıca windows sürümünüzü öğrenebilirmiyim Edit: Temp %temp% prefetch temizlendikten sonra farklı tarayıcı ile sorun çözüldü.
4 Mar 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Cmd ekranına tıklamayın açılırken hocam ayrıca windows sürümünüzü öğrenebilirmiyim Edit: Temp %temp% prefetch temizlendikten sonra farklı tarayıcı ile sorun çözüldü. Son düzenleme: 4 Mar 2022 Oyla 2 Olumsuz oyla Çözüm
Cmd ekranına tıklamayın açılırken hocam ayrıca windows sürümünüzü öğrenebilirmiyim Edit: Temp %temp% prefetch temizlendikten sonra farklı tarayıcı ile sorun çözüldü.
4 Mar 2022 Konuyu başlatan #3 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Cmd ekranına tıklamayın açılırken hocam Genişletmek için tıklayın ... hiç tıklamadım. ss almak için dokundum. hileyi açıyorum loadlıyorum. alıştırma bölümüne giriyorum 5dk falan bekliyorum hilenin sesi de gelmiyor öylece kalıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Cmd ekranına tıklamayın açılırken hocam Genişletmek için tıklayın ... hiç tıklamadım. ss almak için dokundum. hileyi açıyorum loadlıyorum. alıştırma bölümüne giriyorum 5dk falan bekliyorum hilenin sesi de gelmiyor öylece kalıyor