Valorant hilesi için rütbe olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorant hilesini kullanabilmek için süper üye olmak gerekliymiş. Bunun içinde 600 yorum lazımmış. Ekstra birşeyler lazım olacak mı ona göre yorum yapmaya başlayacağım. 600 yorum yaptıktan sonra kullanmam için bir engel çıkmaz değil mi ? Atıyorum şu kadar beğeni almalısın şu tarihten beri kayıt olmuş olmalısın gibisinden ?

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant hilesini kullanabilmek için süper üye olmak gerekliymiş. Bunun içinde 600 yorum lazımmış. Ekstra birşeyler lazım olacak mı ona göre yorum yapmaya başlayacağım. 600 yorum yaptıktan sonra kullanmam için bir engel çıkmaz değil mi ? Atıyorum şu kadar beğeni almalısın şu tarihten beri kayıt olmuş olmalısın gibisinden ?
60 gün kayıt şartı var birde o da sende var rol otomatik veriliyor.Kurallara uyarak,spam yapmadan ve bilgili olduğun konulara mesaj atarak yapabilirsin bir sorun çıkmaz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
spamsız 600 mesajını at ve ondan sonra uyelik için admin onayını bekle. eger spam yoksa gereksiz mesaj yoksa alırsın rütbeni sorun yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Spam yapmazsan alırsın neden anlamayanın bende bütün konularda fikrimi paylaşıyorum.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
60 gün sınırını da aştıktan sonra 600 mesajtan sonra bir sorun bulunmuyor kurallara uyarak mesaj sayınızı arttırabilirsiniz. Aksi taktirde ceza alabilirsiniz ve yasaklanabilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum valorant Hilesini kullanman için 60 gün kayit süresi arti 600 mesaj gerek bu mesajlari atarsan kurallar içinde olmalisin iyi forumlar

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
spam yapmadan faydan dokunacak şekilde yorumlar atarasan bir sıkıntı olmaz (60 gün siteye kayıtlı olman gerekiyor)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Süper üye olabilmeniz için 60 günlük üyeliğiniz ve 600 mesajınız olması lazım. Atacağınız mesajlarda en ufak spam içerik ya da başka bir şey olursa, tüm mesajlarınız silinip hesabınız kapatılır. İlerleyen dönemlerde süper üyelik gereksinimleri yükseltilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...