valorant hilesi kullanan üyeler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaslar biraz önce maçta karşıma birisi geldi. adamın wh olduğunu ilk elden anladım legit falan oynamıyor. oyunun ortalarında bi iki yerde belli ettim o da benım hile olduğumu anladı. sen hilesin memoryhackers'den kullanıyon demı tarzı şeyler yazıyor. o da bu sitede üyeymiş. niye böyle yapıyorsunuz olum siteninde adını veriyorsunuz oyunda ? sövecem sizin yüzünüzden yoktan yere banlanırım. ne diyim değişik bi kafa sizdeki

Üye
4 HİZMET YILI
Hile kullanıp hem kendini ifşalaması hemde seni ifşalaması saçma olmuş

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaslar biraz önce maçta karşıma birisi geldi. adamın wh olduğunu ilk elden anladım legit falan oynamıyor. oyunun ortalarında bi iki yerde belli ettim o da benım hile olduğumu anladı. sen hilesin memoryhackers'den kullanıyon demı tarzı şeyler yazıyor. o da bu sitede üyeymiş. niye böyle yapıyorsunuz olum siteninde adını veriyorsunuz oyunda ? sövecem sizin yüzünüzden yoktan yere banlanırım. ne diyim değişik bi kafa sizdeki
bana da lolde böyle denk gelmişti anlamıyorum bunları

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
böyle cahiller zaten banlanmalı ama sana yazık olcak ban yersen

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile Seçimdir Banlanmayı Göze Almıştır TAKMA Kafana

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hile ile oynarken site ismi vermeniz hilenin fixlenmesine sebep olabilir

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Legit oynamıyorsa o arkadaşın ömrü kısadır spooferı yoksa 3 ay bekler. Bu arada hilenin adını vermesi güzel bir şey değil fixlenmesine yol açar

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam sakin ol. isteyen istediği gibi oynar ve işte sonuçlarına da katlanır :D muhtemelen ban yer. Yalnız yine de hak veriyorum çünkü detect olmasını kolaylaştırıyor. İşte onu yapan her kimse kendi ayağına sıkıyor. Bu şekil insanlar sayesinde ne yazık ki kendi elimizdeki şeyi bizlerde o da kaybediyor :(

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kendi ayağına sıkması garip neden böyle bişey yaparki bi insan
Kendi insanımızı mı sorguluyosun :D bizler elindeki şeyin kıymetini bilmeyen insanlarız ne yazık ki :( lol de lobby crash 1 yıl kullandım. Milletimden birinin cracklamasıyla ve dağıtımıyla beraber lobby crash hayatım son buldu :(

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
ulan harbiden he bak böylelerinede çok rastladım LazySharp zamanlarında scriptle oynuyoruz 5 kişi dereceli kasıyoruz adamlar işi çaktı hemen site söylüyor lazy kullanıyon demi ehe ehe falan ya abi anladık sende biliyosunda reportla geç işte verme site ismini falan da veyada işi çaktıysanda söylemede hani kolay fixlenmesin report mu edicen et razıyım sorun yokta bu tarz olaylara uyuz oluyorum cidden

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kendi insanımızı mı sorguluyosun :D bizler elindeki şeyin kıymetini bilmeyen insanlarız ne yazık ki :( lol de lobby crash 1 yıl kullandım. Milletimden birinin cracklamasıyla ve dağıtımıyla beraber lobby crash hayatım son buldu :(
sende haklısınız insanlarımız çok garip elimizdekinin kıymetini kaybedince anlıyoruz :D

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ulan harbiden he bak böylelerinede çok rastladım LazySharp zamanlarında scriptle oynuyoruz 5 kişi dereceli kasıyoruz adamlar işi çaktı hemen site söylüyor lazy kullanıyon demi ehe ehe falan ya abi anladık sende biliyosunda reportla geç işte verme site ismini falan da veyada işi çaktıysanda söylemede hani kolay fixlenmesin report mu edicen et razıyım sorun yokta bu tarz olaylara uyuz oluyorum cidden
o kadar haklısınız ki hocam Gerçekten tam olarak böyle oluyor. Bu gidişle bizim SuperMember olayı da yanıcak. SuperMemberlere yazık olacak :(

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
If he doesn't play Legit, that friend's life is short, if he doesn't have a spoiler, he waits 3 months. By the way, giving the name of the cheat is not a good thing, it causes it to be fixed.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam en azından kullanıyorsunuz yahu sınır oldugun seye bak gözünü seveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...