Valorant hilesi satın aldım. Defender falan her şeyi kapadım. Exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorum. Verilen keyi giriyorum. Login success falan diyor. Sonra iki saniye sonra CMD veya exe kapanıyor. Hilenin sahibinde de aynı Windows sürümü mevcut. Sebebi nedir acaba?
Ya hilenin sahibi sizi kandırmış olabilir hile keyli temaya sahip içine trojant yada rat gömülü dosya olabilir yada hileyi çalıştıracak driverleriniz eksik olabilir directx ve visual++ kur onun haricinde yönetici olarak çalıştırmayı dene başka antivirüs programı varsa onu kapat bir windows 10 da virüsten koruma ve windows defender diye 2 farklı şey var onları kapatın
bu tarz programlarda phishing çok yaygın oluyor dürüstlüğünün mahkumu sen olurken kazanan taraf karşısı oluyor para versen paranın mağduru yine sen oluyorsun ücretli/ücretsiz hile bu forum haricinde talep edilmemeli bence ücretlisinde bile sorun yaşanıyorken ücretsizini hiç anlatmayayım daha geçenlerde yaşadım ve yaşamak için yaşadım sandığım gibi de oldu çerezlerine bağlı olan tüm hesapların karşı tarafa gider ve sana da sadece "hangi hesabımı kurtarayım hangisine yetişeyim?"sorusu kalır umarım bunu yaşamazsın ama muhtemelen yaşadın ve haberin yok mailine garip postalar geldiği zaman senin için önemli olan hesaplarını direkt al ben 12 yıla aşkın bir riot hesabı kaptırdım ve geri almam 3 gün civarı sürdü
konudan saptım ama bu sana bir farkındalık oluşturmak amacındaydı söz konusu Valorant olunca satın alım yapsan bile elinden hemen uçup gidebiliyor her şey.