14 Eki 2020 #1 OnurJanti J A N T İ L E N D İ N Ultra Üye Katılım 26 Ağu 2020 Mesajlar 1,508 Çözümler 8 Tepki puanı 192 Ödüller 8 5 HİZMET YILI Arkadaşlar Geçenlerde Sage karşıma geldi Ve adam Triggerbotu Duvardan Guardianla Affetmiyordu Acaba buradada Hilesi varmı çıkartılır mı ?
Arkadaşlar Geçenlerde Sage karşıma geldi Ve adam Triggerbotu Duvardan Guardianla Affetmiyordu Acaba buradada Hilesi varmı çıkartılır mı ?
14 Eki 2020 #2 gamelogin G Onaylı Üye Katılım 28 May 2017 Mesajlar 59 Çözümler 2 Tepki puanı 9 Ödüller 7 Yaş 30 9 HİZMET YILI Bu konu bir kaç saat önce açılmıştı sanıyorsam piyasada herhangi bir hilesi bulunmuyor diye biliyorum.
Bu konu bir kaç saat önce açılmıştı sanıyorsam piyasada herhangi bir hilesi bulunmuyor diye biliyorum.
14 Eki 2020 Konuyu başlatan #3 OnurJanti J A N T İ L E N D İ N Ultra Üye Katılım 26 Ağu 2020 Mesajlar 1,508 Çözümler 8 Tepki puanı 192 Ödüller 8 5 HİZMET YILI gamelogin' Alıntı: Bu konu bir kaç saat önce açılmıştı sanıyorsam piyasada herhangi bir hilesi bulunmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıklayın ... Dostum dediğim gibi Triggerbottu adam Duvardan çıkmama bile izin vermiyordu her attığı kafaydı
gamelogin' Alıntı: Bu konu bir kaç saat önce açılmıştı sanıyorsam piyasada herhangi bir hilesi bulunmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıklayın ... Dostum dediğim gibi Triggerbottu adam Duvardan çıkmama bile izin vermiyordu her attığı kafaydı
14 Eki 2020 #4 CreativeHan C Onaylı Üye Katılım 14 Eki 2020 Mesajlar 69 Tepki puanı 2 Ödüller 4 5 HİZMET YILI jantix55' Alıntı: Dostum dediğim gibi Triggerbottu adam Duvardan çıkmama bile izin vermiyordu her attığı kafaydı Genişletmek için tıklayın ... Fazla yaşamaz o arkadaş merak etme varsa bile 1-2 saat belki de 1-2 gün içerisinde ban yiyordur.
jantix55' Alıntı: Dostum dediğim gibi Triggerbottu adam Duvardan çıkmama bile izin vermiyordu her attığı kafaydı Genişletmek için tıklayın ... Fazla yaşamaz o arkadaş merak etme varsa bile 1-2 saat belki de 1-2 gün içerisinde ban yiyordur.