Kapatamıyosun diye biliyorumBugün süper üye oldum ve valorant hilesini denemek istedim, 2 oyun attım ilk oynamamda alışmaya çalıştım hilede isim karışıklığı olabiliyor ama 2. oyunda gözüm alıştı, hilenin phoneix ile iyi gitti 20 kil aldım, neden bu kadar az aldın dersen legit oynadım, yani kısacası hile gerçektende başarılı şuan ban yiyen 1 kişi var diye biliyorum oda ilk çıktığında yemiş, hilenin bence tek eksiği isimler çok karışıyor takımımdaki adam ile karıştırabiliyorumve takımımdakileri duvardan görmek istemiyorum onları nasıl kapatıcam ?
Hileyi buldun arkadaşını görmeyeninden istiyorsun reis bu nasıl bir krallıktırBugün süper üye oldum ve valorant hilesini denemek istedim, 2 oyun attım ilk oynamamda alışmaya çalıştım hilede isim karışıklığı olabiliyor ama 2. oyunda gözüm alıştı, hilenin phoneix ile iyi gitti 20 kil aldım, neden bu kadar az aldın dersen legit oynadım, yani kısacası hile gerçektende başarılı şuan ban yiyen 1 kişi var diye biliyorum oda ilk çıktığında yemiş, hilenin bence tek eksiği isimler çok karışıyor takımımdaki adam ile karıştırabiliyorumve takımımdakileri duvardan görmek istemiyorum onları nasıl kapatıcam ?
Sanırım yazdıkları mı okumadınHileyi buldun arkadaşını görmeyeninden istiyorsun reis bu nasıl bir krallıktır
Zamanla güncelliyorlar zaten farkındadırlar bunun bence.Sanırım yazdıkları mı okumadınrakip takımın mı karşı takımın mı oyuncusu karışıyor, takımımı nasıl kapatabilirim demek istedim
tamam niye kızıyorsun 2 oyunluk tecrübelerimi de aktarmak istemiştimZamanla güncelliyorlar zaten farkındadırlar bunun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?