Uzman Üye
merhaba valorant hilesini acmaya calıstıgımda boyle bir hata alıyorum bunu yazdıktan sonra kendini direkt kapatıyor yardımcı olur musunuz
yok malesef hata diğer cmd açıldığı anda kendi kendini kapatıyor oyunu açmama izin vermedenhata değil bu, valorant'ta poligona gir ve entera bas. bu kodu aldiysan bir baska cmd penceresi daha acilmis olmali.
dostum hilenin yazarlari hata değil demişleryok malesef hata diğer cmd açıldığı anda kendi kendini kapatıyor oyunu açmama izin vermeden
video cekip atacagim bir dakikadostum hilenin yazarlari hata değil demişlerönce valorantta poligona gir öyle inject et.
dostum hilenin yazarlari hata değil demişlerönce valorantta poligona gir öyle inject et.
hah evet, bu bir hata. windows arama cubuguna winver yazip surumunu soyler misin?
teşekkür ederim ilgilendiğin içinValorant Radar en son 20H2 sürümünde calismakta, maalesef sürüm düsürmekten baska caren yok. Uzman üyelik isteyen Private versiyonu her sürümde calismakta, bilgin olsun. Sürüm nasil düsürecegin hakkinda:
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/