Onaylı Üye
Knkm once loaderi indir sonra oyun kapaliyken loadiri ac ve hileyi siteden aç reklami vs gectikten sonra oyunu ac veya open the game yazar loadirin cmd sinde oyunu acinca "DITT" DIYE bir ses gelicek poligona girip test et ve oyuna gir ve 3 tane hesap olustur her gun baskasina gir yoksa ban yeme ihtimalin artar bilgine iyi oyunlardoğru yere mi açtım bilmiyorum da nasıl burdaki hileyi kullanabilirim bilgisi olan varmı
ayrıca hileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekiyor, forumda vakit geçir 50 mesaj oldugunda onaylı rolü alıyorsundoğru yere mi açtım bilmiyorum da nasıl burdaki hileyi kullanabilirim bilgisi olan varmı
Post automatically merged:
yardım edeceklerden şimdiden tesekkür ederim
nasıl onaylı üye olabilirimhileyi kullanabilmen icin onayli uye olman lazim die biliyorum dostum
tesekkür ederim knkKnkm once loaderi indir sonra oyun kapaliyken loadiri ac ve hileyi siteden aç reklami vs gectikten sonra oyunu ac veya open the game yazar loadirin cmd sinde oyunu acinca "DITT" DIYE bir ses gelicek poligona girip test et ve oyuna gir ve 3 tane hesap olustur her gun baskasina gir yoksa ban yeme ihtimalin artar bilgine iyi oyunlar
hileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekmekte onaylı üye olmanın şartı ise 50 mesaj ve hesabının 5 günden fazla olması gerekmektedoğru yere mi açtım bilmiyorum da nasıl burdaki hileyi kullanabilirim bilgisi olan varmı
Post automatically merged:
yardım edeceklerden şimdiden tesekkür ederim
anladım yardımın için sağol dostumayrıca hileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekiyor, forumda vakit geçir 50 mesaj oldugunda onaylı rolü alıyorsun
bilgi için tesekkür ederim hile kullanımında bir sorun oluyor mu 1 hesabı kassam felanhileyi kullanmak için onaylı üye olman gerekmekte onaylı üye olmanın şartı ise 50 mesaj ve hesabının 5 günden fazla olması gerekmekte
dostum ban yeme ihtimalin var spoof un varsa kullanabilirsinbilgi için tesekkür ederim hile kullanımında bir sorun oluyor mu 1 hesabı kassam felan
hesap mı ban yer ip veya anakart banı gibi biseymidostum ban yeme ihtimalin var spoof un varsa kullanabilirsin
hem hesap hem ip hemde hwidhesap mı ban yer ip veya anakart banı gibi biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?