Temiz bir format attım tüm dosya ve lot kayıtları dahi hepsi silindi fabrika ayarı gibi ama malesef sonuç istediğim gibi olmadıDaha önceki kulandigin hilelerden kalıntılar varsa vanguard otomatik algılayıp banlamis olabilir temiz bir format öneriyorum
Yaşadığın duruma üzüldüm. İstersen bir de desteğe yazmaya dene sebebini sor en azından belki ban yeme sebebin farklidirTemiz bir format attım tüm dosya ve lot kayıtları dahi hepsi silindi fabrika ayarı gibi ama malesef sonuç istediğim gibi olmadı
Anakartin raid destekliyor mu ?sürekli val5 veya val 4 kodu ile ban atıyor yazdım ama cevap vermediler 1 haftayı geçti
Post automatically merged:
nasıl çözülür peki bu durum
evet destekliyorAnakartin raid destekliyor mu ?
knk daha önce spoofer attıysan atmana gerek yok ama sen genede temiz bi spoofer at ve banlandığın çarlar mümkünse girme başka oyun hile kırıntıları varsa onlarıda siltekrar spoofer mi yapmam lazım
Valorant'ın içindeki uygulamalar hile yüklediysen görebilip seni banlayabilir.Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta daha önce hile kullanıyordum. Birçok kez ban yedim ama yeni hesap açıp oyuna devam edebiliyordum. Şimdi hilesiz oynamama rağmen 2-3 el sonra kendi ban atmaya başladı. PC'ye format da attım ama fayda göremedim. HWID ban mı yedim acaba?
fazla oyun yok 2 tane var şuan sadece valorant ve phasmophia bi yapayım tekrar eğer yine ban yersem durumu yazarım burayaknk daha önce spoofer attıysan atmana gerek yok ama sen genede temiz bi spoofer at ve banlandığın çarlar mümkünse girme başka oyun hile kırıntıları varsa onlarıda sil
anakart banı yemişsin bro geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, Valorant'ta daha önce hile kullanıyordum. Birçok kez ban yedim ama yeni hesap açıp oyuna devam edebiliyordum. Şimdi hilesiz oynamama rağmen 2-3 el sonra kendi ban atmaya başladı. PC'ye format da attım ama fayda göremedim. HWID ban mı yedim acaba?
hwid ban yemişsin kardeşim riota ticket atarak ne zaman biteceğini öğrenebilirsin ya da beklemek yerine spoofer alabilirsinMerhaba arkadaşlar, Valorant'ta daha önce hile kullanıyordum. Birçok kez ban yedim ama yeni hesap açıp oyuna devam edebiliyordum. Şimdi hilesiz oynamama rağmen 2-3 el sonra kendi ban atmaya başladı. PC'ye format da attım ama fayda göremedim. HWID ban mı yedim acaba?
Özel mesaj olarak yaziyorum sana deneyelim istiyorsan.evet destekliyor
Knk bana kalırsa HWID ban yediğin için otomatik ban atıyor. Bu konuya bakarak sorununu çözebilirsin.Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta daha önce hile kullanıyordum. Birçok kez ban yedim ama yeni hesap açıp oyuna devam edebiliyordum. Şimdi hilesiz oynamama rağmen 2-3 el sonra kendi ban atmaya başladı. PC'ye format da attım ama fayda göremedim. HWID ban mı yedim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?