Valorant hilesiz oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
neden olmasın valorantta daha doğrusu bu zamana kadar hiçbir fps oyununda hile kullanmadım

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oynanır kardeşim niye oynanmasın? 3-5 tane gırgır şamata arkadaşın varsa hele tadından yenmez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oynanır tabi canım neden oynanmasın. ama şöyle bir durum var oyuna hile ile girdiğinde slında ne kadar hile olduğunu anlıyorsun ya kanın donuyor :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
daha önce kullanmadım ama şuan kullanasım var ban yerim diye korkuyorum ana kart banı yiyormuşsun diye duydum korktuğum için kullanmıyorum :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben hilesiz oynuyorum. Ama aslolan kendi takımını sanal dan kurmak öyle oynamak. Yoksa sürekli dalga geçen insanlardenk gelir zevk alamazsın.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oynanmaz kanka ya, rank kasmak çok eğlenceli oluyor hele legit oynarsan tadından yenmiyor yüksek eloda adamlar hayran kalıyro :=)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
neticede fps oyunu kanka az bi aim training yap bi iki video izle hilesiz de gayet iyi oynarsın bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tadında bıraktığın sürece çok zevkli bir oyun rank peşine düşersen pek zevk alamazsın

Üye
2 HİZMET YILI
İyi bir bilgisayar ve ekipmanlarınız varsa oynanabilir.

öğrenci olduğum için bir leptopla evdn giriyorum 60fps çok zorlanıyorum mh kullanmak çok işime yarıyor çok verimli hile

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İyi bir bilgisayar ve ekipmanlarınız varsa oynanabilir.

öğrenci olduğum için bir leptopla evdn giriyorum 60fps çok zorlanıyorum mh kullanmak çok işime yarıyor çok verimli hile
eğer cidden oturup rank kasmak istiyorsan çok zor keyif almak 60 fps de ama eğlencesine gireceksen iyi bi sistem şart yoksa sarmaz

Üye
2 HİZMET YILI
eğer cidden oturup rank kasmak istiyorsan çok zor keyif almak 60 fps de ama eğlencesine gireceksen iyi bi sistem şart yoksa sarmaz
evet haklısınız herşeyi en düşük ayarda alsam bile çok zor oluyor oynamaktan en azından biraz olsun keyif alabilmem için görüş hilesi ne bakıyorum dışarda kafeye gittiğimde gerek duymuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...