Süper Üye
dostum yorum kasmayı bırakırmısın vs diyorum hvh yapıcak adam arıyorum forumda bulabilirsin diyorsun ?cs goda kolay olur herkeste hile var zaten ama burda bile kullanan zor bi tek wh bulabilirsin oda formda var
evetcsgo bitti sıra bunda mı
zaten amaç bu h1leleri ve playstyle kapıştırmakbence yapilabilir ama bazi hilelerin karsisinda durulamaz bence söyle yap iste sadece wallhack yada sadece aim acik filan gibi gibi
yorum kasmak için değil valorantta o kadr sağlam hile yok bi tek wh fln bulursun çogunluguda formdakini kullanıyo anlamında yazdımdostum yorum kasmayı bırakırmısın vs diyorum hvh yapıcak adam arıyorum forumda bulabilirsin diyorsun ?
peki dostum Xdyorum kasmak için değil valorantta o kadr sağlam hile yok bi tek wh fln bulursun çogunluguda formdakini kullanıyo anlamında yazdım
Valorantta o kadar sağlam hile yok mu? Forum kurallarına aykırı olmasa sana spinbot linki atardım da şimdi.yorum kasmak için değil valorantta o kadr sağlam hile yok bi tek wh fln bulursun çogunluguda formdakini kullanıyo anlamında yazdım
ben bi aim bot gördüm banlanıyosun zaten bide wh varValorantta o kadar sağlam hile yok mu? Forum kurallarına aykırı olmasa sana spinbot linki atardım da şimdi.
Hayır alakası bile yok, doğru düzgün kodlanmış bir hile kullandığınız sürece aimbot değil spinbot bile açsan bir şey olmuyor. Silent aimden tut skinchanger a kadar bolca hile var oyunda.ben bi aim bot gördüm banlanıyosun zaten bide wh var
hack issuebanlanıyosun zaten
Config issue xDhack issue
oha marilyn de burada mıydı valoDll admini he xDhvh i csgoda salıp valorantta yapmayı düşünüyorum h1lesi olan aim esp ne kullandığı önemsiz gelebilir ama ortam rage olacağı için sadece esp kullananların çok dayanacağını sanmam hvh 1vs1 2vs2... falan atacaklar discorddan yazabilir marilyn#0894
adam zaten şuan piyasadaki en iyi valorant hilelerine sahip bir valorant mağazasının adminliğini yapıyorben bi aim bot gördüm banlanıyosun zaten bide wh var
Yok yok config issue yoksa her hile ban attırıyor(!)oha marilyn de burada mıydı valoDll admini he xD
adam zaten şuan piyasadaki en iyi valorant hilelerine sahip bir valorant mağazasının adminliğini yapıyor
Config issue xD
yakalandıkoha marilyn de burada mıydı valoDll admini he xD
adam zaten şuan piyasadaki en iyi valorant hilelerine sahip bir valorant mağazasının adminliğini yapıyor
ben bi aim bot gördüm banlanıyosun zaten bide wh var
Sadece WH var dedikten sonra gelen pişmanlık hissi.yakalandık
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 71968Ekli dosyayı görüntüle 71969
valorant hvh gelsin birisi
ups sanırım mevlana var valorantta xd
çok pahalıSadece WH var dedikten sonra gelen pişmanlık hissi.
Sadece WH var dedikten sonra gelen pişmanlık hissi.
nei saniyesinde uçarlar bi vidoya bakar
böyle bir şey yapılamaz gibime geliyor knk hvh hile yok saten wh var genelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?