Hiç sanmıyorum dediğim gibi.hile kullanmıştım, ama kullanmadım dedim kaldırdılar valla
Çok merak ettim ticket görseli paylaşır mısın ? Ben hile kullanmadım sıfır bilgisayarda 2. maçta HWID ban yedim ticket attım garip bir şekilde 1 saat sonra hesap banınızı kaldırdık diye geri dönüş yaptılar 25.5k vp yükledim 2. maça girdim tak 4 5 raunt sonra gümhile kullanmıştım, ama kullanmadım dedim kaldırdılar valla
Yarın garanti cevap gelir lakin kaldırma söz konusu değil kendi imakanların ile kaldırmalısın yoksa zor hocam 3 ay beklemek zorundasın... Spoofer yaptır geçHocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar ?
reis spoofer yaptıktan sonra ban atarsaYarın garanti cevap gelir lakin kaldırma söz konusu değil kendi imakanların ile kaldırmalısın yoksa zor hocam 3 ay beklemek zorundasın... Spoofer yaptır geç
Birkaç gün içinde dönüş yaparlar dostum en geç 3 günHocam valorant destek'den bilet gönderdim hwid banımı kaldırsınlar diye ne zaman geri dönüş yaparlar ?
spoofer yaptığın için mi yoksa yine ban yersem mi diyorsun hangisi?reis spoofer yaptıktan sonra ban atarsa
hocam spoofer kullanın diyor burda dafakat bu link'de kaldırabiliceğimizi söylüyorlar https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-nasil-kaldirilir.230579/
biliyorum, üstteki yazan seçenekleri diyorum benhocam spoofer kullanın diyor burda da
hocam muhtemelen hesabınız kalıcı bilgisayarınız 4 aylık bir ban yemiştir. bütün hwid banlar 4 aydırkalıcı uzaklaştırıldınız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?