Yani bir defa ban yediğimiz an direkt olarak ip ban mı atılıyor ?Merhaba arkadaslar 2. hesabimin ban yemesinden sonra yetkililerle gorusme neticesinde cihaz banin oyun açik hale geldiginde kaldirilacagini ve daha sonra ki banlarda kalici hwid bani atilacagini ogrendim bilginiz olmasi dilegi ile saglikli bansiz gunler dilerim hayirli bayramlar.
Dediğine katılıyorum böyle tak tak tak kafa atma hissiyatı efsane bir şey keşke valortantta o hissayati verebilseabi valorant da akışkanlık yok ya ne biliyim csde headshot atınca hissediyosun akıyor böyle ama valorantta o yok bence daha akışkan olması lazım
Hwid ban kaldırılamaz, kaldırılabilmesi için bilgisayar anakartının değişmesi gerekiyor. Ancak Hwid Spoofer tarzında bir program kodlayıp o şekilde de banını açabilirsin..hwid ban da bir şekilde kaldırılabilir diye düşünüyorum
Beta dönemi biticek gelecek ayın 2 sinde sabır et yiğidimneyseki 1 aydır daha valorant düşmedi xd
bekliyelim bekliyelimde sınav var dayıBeta dönemi biticek gelecek ayın 2 sinde sabır et yiğidim
yani valorant çıktıgı an banlar bitiyor yalnış mıyımIp ban vs hepsi 2 haziranda kaldırılacak beyler var olan hesaplarda
aynen öyle diyoryani valorant çıktıgı an banlar bitiyor yalnış mıyım
ban yiyenler coşuyoraynen öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?