Onaylı Üye
Valorantta hwid banı hemen ban yediğin an mı atıyor yoksa herhangi bir zamanda atabilir mi?Arkadaşlar merhaba bugün Valorant’ta yan hesapta ban yedim sonra başka bir hesaba bakim dedim onda banlanmadım hatta ranked girdim. Yan hesapta yediğim banda hwid olmama ihtimali var mı ya da 2-3 güne hwid yer miyim bilgisi olan var mı
Öncelikle geçmiş olsun riot'a ticket attıgında şunu dicekler hesabınız kalıcı olarak banlandı 3 ay sonra açılıcak fakat başka bir hesapla girersen bu 4 ay olarak uzar gibi şeyler diyicektir. Şuanlık oynaya biliyosun fakat tavsiye etmem süreni bekle yada sp00f cözümüArkadaşlar merhaba bugün Valorant’ta yan hesapta ban yedim sonra başka bir hesaba bakim dedim onda banlanmadım hatta ranked girdim. Yan hesapta yediğim banda hwid olmama ihtimali var mı ya da 2-3 güne hwid yer miyim bilgisi olan var mı
Banlanan hesap açılmıcak bunu eklemeyi unutmusum vede her han gibi bir zaman atabilir val hatassı vericek genelde val 5 veriyorÖncelikle geçmiş olsun riot'a ticket attıgında şunu dicekler hesabınız kalıcı olarak banlandı 3 ay sonra açılıcak fakat başka bir hesapla girersen bu 4 ay olarak uzar gibi şeyler diyicektir. Şuanlık oynaya biliyosun fakat tavsiye etmem süreni bekle yada sp00f cözümü
Hwid ban gelmedi şu an yani başka hesaptan maça girmim mi beklim mi?Ya spoofer kullan yada bekle 3 ay bende lolde açtığımdan dolayı 6 ay yedim valoranttan daha kalkmadı bekliyoruım
Ben ya beklerdim yada sp00f kullanırdım eminim ban yiyeceksindir.Hwid ban gelmedi şu an yani başka hesaptan maça girmim mi beklim mi?
şu anlık ban yemedi açtığım hesap ama bakalım hayırlısı 2-3 gün yemezse hwid yememiştirAçtığın her hesap ban yiğorsa hayırlı olsun hwid
hangi yazılımı kullanıyorsunuz?şu anlık ban yemedi açtığım hesap ama bakalım hayırlısı 2-3 gün yemezse hwid yememiştir
kanka riota ticket attığında çok boş yapıyıorlar en temiz çözüm spoofer onlarda çok pahalı yani bi günlük bile 200 den başlıyo bence bekle süreni ben öyle yapmıştımArkadaşlar merhaba bugün Valorant’ta yan hesapta ban yedim sonra başka bir hesaba bakim dedim onda banlanmadım hatta ranked girdim. Yan hesapta yediğim banda hwid olmama ihtimali var mı ya da 2-3 güne hwid yer miyim bilgisi olan var mı
Post automatically merged:
Valorantta hwid banı hemen ban yediğin an mı atıyor yoksa herhangi bir zamanda atabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?