3 Kas 2021 #1 Berkay378 B Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Valoranttan kalıcı olarak banlandım (monster abra a7 v.11.3.5)
3 Kas 2021 #2 rumuzumuz Ultra Üye Katılım 20 Eyl 2017 Mesajlar 1,525 Çözümler 2 Tepki puanı 86 Ödüller 11 8 HİZMET YILI Spoofer kullanabilirsin. İnternetten araştırıp ama bedava bulabileceigini sanmıyorum. Geneli ücretli oluyor, bence 3 ay bekle dostum.
Spoofer kullanabilirsin. İnternetten araştırıp ama bedava bulabileceigini sanmıyorum. Geneli ücretli oluyor, bence 3 ay bekle dostum.
3 Kas 2021 Konuyu başlatan #3 Berkay378 B Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 9 HİZMET YILI yaptım galiba hard disk serial numarası değiştirilmesi garanti kapsamı dışına çıkarır mı cihazı ?
3 Kas 2021 #4 Ahmetcanksm Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar Süper Üye Katılım 24 Mar 2019 Mesajlar 656 Çözümler 1 Tepki puanı 38 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Ticket at ne gün açılacağını öğren o zamana kadar spoofer kullan yada ekran kartını değiştir
3 Kas 2021 Konuyu başlatan #5 Berkay378 B Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Ahmetcanksm' Alıntı: Ticket at ne gün açılacağını öğren o zamana kadar spoofer kullan yada ekran kartını değiştir Genişletmek için tıklayın ... laptop kullanıcısıyım sınırsız ban yemişim
Ahmetcanksm' Alıntı: Ticket at ne gün açılacağını öğren o zamana kadar spoofer kullan yada ekran kartını değiştir Genişletmek için tıklayın ... laptop kullanıcısıyım sınırsız ban yemişim
3 Kas 2021 Moderatör #6 #Dopamine Admin Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 3,609 Çözümler 88 Tepki puanı 8,277 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Berkay378' Alıntı: yaptım galiba hard disk serial numarası değiştirilmesi garanti kapsamı dışına çıkarır mı cihazı ? Genişletmek için tıklayın ... Cihazın herhangi bir numarasını değiştirmen garanti kapsamı dışında girer. Spoofer dışında alternatif bir çözümün yok. Ya bekleyeceksin ya da spoofer bulup kullanacaksın. Gereksiz post olmaması için konu kilitlendi. Berkay378' Alıntı: laptop kullanıcısıyım sınırsız ban yemişim Genişletmek için tıklayın ... Sınırsız ban diye bir şey yok. 3 ay yersin. Onda da 3 ay sonra format atıp giriş yapabilirsin. #kilit
Berkay378' Alıntı: yaptım galiba hard disk serial numarası değiştirilmesi garanti kapsamı dışına çıkarır mı cihazı ? Genişletmek için tıklayın ... Cihazın herhangi bir numarasını değiştirmen garanti kapsamı dışında girer. Spoofer dışında alternatif bir çözümün yok. Ya bekleyeceksin ya da spoofer bulup kullanacaksın. Gereksiz post olmaması için konu kilitlendi. Berkay378' Alıntı: laptop kullanıcısıyım sınırsız ban yemişim Genişletmek için tıklayın ... Sınırsız ban diye bir şey yok. 3 ay yersin. Onda da 3 ay sonra format atıp giriş yapabilirsin. #kilit