Onaylı Üye
Kanka ücretli bir spoofer almayı deneyebilirsin bence belki işe yararSelamlar, güncel çalışan bir ban kaldırma yönteminiz var mı? Çok uğraştırmayan ücretsiz, LPReborn yüzünden Valorant'tan ban yediğimi düşünüyorum. Vanguard artık nasıl izliyorsa
ücretli spooferları bi dene istersen en son kalkıyordu diye biliyorumSelamlar, güncel çalışan bir ban kaldırma yönteminiz var mı? Çok uğraştırmayan ücretsiz, LPReborn yüzünden Valorant'tan ban yediğimi düşünüyorum. Vanguard artık nasıl izliyorsa
ASUS P8H61-M LX R2.0anakartını söyle yardımcı olmaya çalışayım
Hocam Windows sürümü 19044 Bios american megatrends konu link varsa paylaşır mısın denerim.Lpreborn yüzünden ban yeme sebebin loaderın vanguard tarafından işaretlenmiş olmasıdır .Bu konuda gerekli uyarılar yapıldı . Aklında bulunsun hangi oyunda ne hile yaparsan yap vanguardı kapat ve sonrasında tüm kalıntılarını temizlemeden tekrar çalıştırma . Ücretsiz banını kaldırmak istiyorsan . Wİndows 1809 sürümüne tüm disklerini biçimlendirip geçmeli ve amidewin methodunu uygulamalısın ( bios update de yapman gerekir ) Ayrıca bunun çalışması için american megatrends biosun olması gerekir . Ve uğraştırır.
hwid spoofer ile halledilirSelamlar, güncel çalışan bir ban kaldırma yönteminiz var mı? Çok uğraştırmayan ücretsiz, LPReborn yüzünden Valorant'tan ban yediğimi düşünüyorum. Vanguard artık nasıl izliyorsa
format sadece yeterli değil zaten dorumda bir arkadaş paylaşmıştı mac adresleri falan değiştiriliyordu sanırsam 3-4 işlem daha vardı onlar sonrasında kaldırılıyordu hwidFormat atıldığında HWID değişmez boş yere format atmanıza gerek yok ban kalkmayacaktır.
Vanguard arka planda açıksa Lprebornu kullanırken atma ihtimali var lütfen yanlış bilgi vermeyelimlpreborn valoranta ban atmaz başka birşey vardır
bende öyle birşey olmadı hocam ?Vanguard arka planda açıksa Lprebornu kullanırken atma ihtimali var lütfen yanlış bilgi vermeyelim
Selamlar, güncel çalışan bir ban kaldırma yönteminiz var mı? Çok uğraştırmayan ücretsiz, LPReborn yüzünden Valorant'tan ban yediğimi düşünüyorum. Vanguard artık nasıl izliyorsa
Galiba okuma yazmada problem yaşıyorsun ihtimal var dedim, kesin demedim.bende öyle birşey olmadı hocam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?