Hileyi 1 kere deneyenlerin banı açıldı. Seninki o yüzden ban yemiyordur az twitter takip edin0 taşınabilir harddisk alsam ssdiyi çıkarmadan usb ile bağlasam olur mu?
ne zaman açıldı hocam banlar deneyelim ona göre tweet linki var mıHileyi 1 kere deneyenlerin banı açıldı. Seninki o yüzden ban yemiyordur az twitter takip edin
tweet linki atar mısın?Hileyi 1 kere deneyenlerin banı açıldı. Seninki o yüzden ban yemiyordur az twitter takip edin
yapan kişisinde nasıl yaptın birader bi kanıtı falan var mı ?Türkiyede ilk yapan kişiyim
Link varmı kardesimHileyi 1 kere deneyenlerin banı açıldı. Seninki o yüzden ban yemiyordur az twitter takip edin
hocam arkadaşın dediği şu kapalı betada bi kullanıcı valorantın ceo suna Merhaba, ücretsiz hile yazılımı kullanan oyunculardan bir tanesiydim ve bize dersimizi almamız için ikinci bir şans verileceğini duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve dersimi de aldım. Bugün yeni bir hesapla oynamayı denedim ve ‘VALORANT'tan engellendiniz’ uyarısıyla hesabım silindi. Bu bir hata mı yoksa engelleri kaldırmadınız mı şunu yazıyor adamda üzgünüm hilecilere ikinci şans yok diyor Paoletti ise Twitter hesabından yaptığı ikinci bir paylaşımda olaylara açıklık getirmiş Paoletti hile yazılımlarını sadece birkaç kez kullananların affedildiğini ancak sürekli olarak hile kullananların kalıcı olarak engellendiğini söylemiş durum buLink varmı kardesim
link varmıhocam arkadaşın dediği şu kapalı betada bi kullanıcı valorantın ceo suna Merhaba, ücretsiz hile yazılımı kullanan oyunculardan bir tanesiydim ve bize dersimizi almamız için ikinci bir şans verileceğini duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve dersimi de aldım. Bugün yeni bir hesapla oynamayı denedim ve ‘VALORANT'tan engellendiniz’ uyarısıyla hesabım silindi. Bu bir hata mı yoksa engelleri kaldırmadınız mı şunu yazıyor adamda üzgünüm hilecilere ikinci şans yok diyor Paoletti ise Twitter hesabından yaptığı ikinci bir paylaşımda olaylara açıklık getirmiş Paoletti hile yazılımlarını sadece birkaç kez kullananların affedildiğini ancak sürekli olarak hile kullananların kalıcı olarak engellendiğini söylemiş durum bu
hocam vallaha 1 kere kullandım benim açılmadı bilmiyorumhocam arkadaşın dediği şu kapalı betada bi kullanıcı valorantın ceo suna Merhaba, ücretsiz hile yazılımı kullanan oyunculardan bir tanesiydim ve bize dersimizi almamız için ikinci bir şans verileceğini duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve dersimi de aldım. Bugün yeni bir hesapla oynamayı denedim ve ‘VALORANT'tan engellendiniz’ uyarısıyla hesabım silindi. Bu bir hata mı yoksa engelleri kaldırmadınız mı şunu yazıyor adamda üzgünüm hilecilere ikinci şans yok diyor Paoletti ise Twitter hesabından yaptığı ikinci bir paylaşımda olaylara açıklık getirmiş Paoletti hile yazılımlarını sadece birkaç kez kullananların affedildiğini ancak sürekli olarak hile kullananların kalıcı olarak engellendiğini söylemiş durum bu
öğlen biri bi anda valorant ban kaldırma diye post açtı sonra kaldırıldı neden kaldırıldı acabahocam vallaha 1 kere kullandım benim açılmadı bilmiyorum