Uzman Üye
knkm geçmiş olsun soğuk su iç 4 ay veya 5 ay yedin ıden banlamadıkları için dier çarların ban yemez diye biliyorumhwid ban yiyiceğiimi düşünmüyordum ve artık açamıyorrum oyunu hyper v ile sanal bilgisayar oluşturmak istedim fakat kilit ekranı saçma bir şekilde yüklenmiyor
1. format atmadan spoffer kullansam ne olur
2. spoffer valorantta da işe yarıyor mu
3. hwid banın süresi var mı
4. sade format atsam düzelirmi
5. bildiğiniz bir çözüm varsa söylermisiniz
6. ben hwid ban yedim diyorum ama %99 öyle zatende belki başka sebepten dolayıdır hata kodu van 152 hwid ban diye biliyorum
7. valorantta yediğim hwid bandan dolayı diğer oyunlardaki hesaplarımda ban yermi
8. sdd ye atılıyor ban diyorlar ben sdd ye kurmuştum yani c: ye kurmuştum eğer silip ssd ye yüklesem düzelirmi
1. format atmadan spoffer kullansam ne olurhwid ban yiyiceğiimi düşünmüyordum ve artık açamıyorrum oyunu hyper v ile sanal bilgisayar oluşturmak istedim fakat kilit ekranı saçma bir şekilde yüklenmiyor
6. ben hwid ban yedim diyorum ama %99 öyle zatende belki başka sebepten dolayıdır hata kodu van 152 hwid ban diye biliyorum
7. valorantta yediğim hwid bandan dolayı diğer oyunlardaki hesaplarımda ban yermi
8. sdd ye atılıyor ban diyorlar ben sdd ye kurmuştum yani c: ye kurmuştum eğer silip ssd ye yüklesem düzelirmi
sitedeki spoofer işe yaramazmı hocam1. format atmadan spoffer kullansam ne olur
- Tekrardan ban yersin oyun bile atamazsın adam akıllı.
- Evet yarıyor ayrıca spoffer değil '' Spoofer ''
- 3-6 Ay arası süresi olduğunu duydum bunu ticket atarak öğrenebilirsin. Beklemeni tavsiye etmem spoofer satan kişiler de var bedavaya yardımcı olacak kişiler de var mesela @zardacal gib iiyi kalpli insanlar duyduğum kadarıyla tabi eder etmez bilemem..
- Hayır düzelmez.
- Spoofer'dan başka çare yok.
- Evet hwid ban yemişsin.
Eğer başka hesaplarla valorant'a giriş yaparsan o hesaplarında otomatik banlanıyor sakın girme valorant'a pc spoofer yapılana kadar!
- Hayır, SSD değil, Anakart'a atılır ve Spoofer ile kolaylıkla kaldırılır anakart marka modeline de bağlı tabi..
o konunun içine girip orayı okur musunuz? Ve hayır işe yaramaz çünkü valorant veya v anguard spoofer'ı değil desteklenen oyunlara baksan anlarsın zaetn yaramadığını ya ücretli alacaksın yad burdan bilen birileri sana zamanını ayırıp yardım edecek ama şunu bil ki, Format ve Bios up veya down zorunlu yapacaksın. yani bios sürüm düşürme veya yükseltme enyüksekse bir altına düşürüyorsun düşükse bir üst veya son sürüme bu ikisi zaten olmazsa olmaz yani.. gerisi de geliyor bir şekilde bir kaç program ile sonrası ez. diye biliyorum... umarım yardım eden çıkar bende tam bilgili değilim sorrysitedeki spoofer işe yaramazmı hocam
hiç yapan duymadım ve görmedim sanmıyorum düzeleceğini lakin yapabilirsen dene ve bizi de bilgilendir lütfen.hocam son soru sanal bilgisayar diye bişey varmış hyper v gibi bunların üzerinden yapabilirsek düzelirmi
Düzeltemezsiniz, amidewin yada afuwin ile manuel spoof yapmalısınız eğer bunun zahmetine katlanmayacağınızı düşünüyor iseniz anakartınızda çalışabilecek bir spoofer satın almanız gerek.hocam son soru sanal bilgisayar diye bişey varmış hyper v gibi bunların üzerinden yapabilirsek düzelirmi
Dostum https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-van152-ban-kaldirma-kendi-kullandigim-yontem.265972/ şu konuya bi göz at istersenhwid ban yiyiceğiimi düşünmüyordum ve artık açamıyorrum oyunu hyper v ile sanal bilgisayar oluşturmak istedim fakat kilit ekranı saçma bir şekilde yüklenmiyor
hayır yemezsin legit oynamana bağlı.legit oynasakta ban yiyor muyuz (report yemeden)
spoffer hakkında bilgim yok hwid ban 3 4 ay suren fakat bazı programlarla komut istemcisine girip anakart numarasını degiştirince hwid otomatik olarak kalkıyor format atsan duzelmez. valoranta yan carlardan girmeye calısırsan onlarda ban yer ayrıca ssd ye değil banlar ana kart numarasına atılıyor ve o numara hic bir sekilde silinmiyor yeni anakart alırsın ancakhwid ban yiyiceğiimi düşünmüyordum ve artık açamıyorrum oyunu hyper v ile sanal bilgisayar oluşturmak istedim fakat kilit ekranı saçma bir şekilde yüklenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?