Valorant Hwid ban kaldırma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm millet volarant da ana kart banı/ hwıd yedim kullandığım hesap yasaklandı ve yeni oluşturduğum her hesap 2 dk içinde yasaklanıyor. Bu konu ile ilgili spoofer çözüm deniliyor ama hiç denemedim. Bilgisayar marakası olarak Monster Nootbook kullanıyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek güvenilir ve gerçekten bilgi sahibi arkadaşlar var mı ?

Ek Olarak; şunuda belirtmek istiyorum gerçekten konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan cevaplar yada geri dönüş yaparsa sevinirim. Saçma sapan fiyatlar çekenler var kesin çözümleyebilecek arkadaşlardan destek istiyorum.

Dıscord Adres : ersinss

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle Aleyküm Selam sana bir iki tavsiye vermek içini buradayım beğenmediysen raporlarsın. Sakın ama sakın ücretsiz spoofer diye internette gördüklerine inanıp indirme cogu virüs oluyor, valorant hile açacağım diye bilgisayarından olursun.Sitede satan çok kişi var eğer ki maddi durumun iyise onlardan almanı öneririm.Bu foruma yazarlar zaten satıyoruz ilgilenir misiniz diye. İyi günler.

Üye
2 HİZMET YILI
Öncelikle Aleyküm Selam sana bir iki tavsiye vermek içini buradayım beğenmediysen raporlarsın. Sakın ama sakın ücretsiz spoofer diye internette gördüklerine inanıp indirme cogu virüs oluyor, valorant hile açacağım diye bilgisayarından olursun.Sitede satan çok kişi var eğer ki maddi durumun iyise onlardan almanı öneririm.Bu foruma yazarlar zaten satıyoruz ilgilenir misiniz diye. İyi günler.
Bilgi için teşekkür ederim fakat konu hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim. Bana DC üzerinden ulaşabilir misiniz ?

DC: ersinss

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
spooferlar paralı hocam ve yüzde yüz işe yarıyor diye bir şey yok anakartına göre belirli spooferlar var ve genelde ucuz olmazlar en iyi çözüm 3-4 ay beklemek ben de zamanında çok araştırdım boşuna parandan olma tavsiyem

Üye
2 HİZMET YILI
spooferlar paralı hocam ve yüzde yüz işe yarıyor diye bir şey yok anakartına göre belirli spooferlar var ve genelde ucuz olmazlar en iyi çözüm 3-4 ay beklemek ben de zamanında çok araştırdım boşuna parandan olma tavsiyem
Teşekkürler kanka

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
spoofer alacaksın bro 1 günlük işini görür hwid ni değiştirir sonra yeniden ban yiyene kadar devam edersin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
spoofer satın alacaksansa bana da haber verirmisin bende almayı düşünüyorum çünkü

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankam spoofer bir çözüm ama ilk hwid banın ise 4 ay içinde açılır farklı hesaplara girmeye çalışma çünkü 4 ay boyunca onlarda banlancak 2 hwin banındada spoofer zorunlu olcak

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
rez bana da lazımmm ama ücretsiz

ayrıca bu tarz şeyler niye paralı ki

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sitede bazı yöntemler vardı ama asus için falan kullanılıyordu galiba

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hwid banlar ücretli olarak belli programlarla kaldırılıyor. site link vermek yasak sanırım özelden ulaşırsan yardımcı olurum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hesabın kalıcı olarak kapatıldı. Donanım yasağının kalkması için 3 ay beklemeli yada spoofer işlemi uygulamalısın. geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Spooferlar pahalı dostum tek seferlik 650₺ gibi paralar istiyorlar haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...