Valorant Hwid ban kaldırma [Kolay]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4 günden beri valorant da hile kullanıyordum ve dün gece saatlerinde hwid ban yedim.

Bundan birkaç hafta önce League of legends de ban yememek için bir konu görmüştüm, o konuda bilgisayarınızı formatlayın ve Deep Freeze uygulamasını kullanın diyordu,
Windsharp da bunu denedim ve uygulamayı kullandım, ama bir işe yaramadı.
Uygulamayı silmedim her yeniden başlattığımda bilgisayar istediğim haline dönüyordu. Şimdi konumuza gelelim

Valorant da hwid ban yediğiniz zamanda bilgisayarınızda deep freze kuruluysa bu bandan kurtulabiliyorsunuz. Bu sabah test ettim ve farklı bir hesaptan devam ediyorum
Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Böyle yaparak bende ban kalktı umarım sizde aynı sonucu alırsınız, yapamayan olursa özelden yazsın

ARTIK UZUN UZUN HWİD SPOFER İŞLEMLERİNİ UNUTUN

Arkadaşlar gelen olumsuz yorumlar üzerine bir açıklama yapmak istiyorum

Bu söylediğim hwid ban kaldırma olayını kimler kullanabilir.
-Valorant da şuan ban yemeyen insanlar kullanabilir
bu insanlar deep frezer uygulamasını ban yemeden kurarsa
istediği hile ile oynayıp ban yedikten sonra yeniden başlattığında banı kalkacaktır
şuanda banlı olan kardeşlerimin banını kaldıramaz !
Yorumlarda bana çamur atan yalancısın diyen arkadaşlar için bunu belirttim
insanları neden bu şekilde kandırayım elime ne geçecek
ben ne keşfedersem gelip bu forumda paylaşıyorum 5-6 senedir bu forumu kullanıyorum ve kendimi bu foruma borçlu hissediyorum.

Ben sizlere bunu paylaşıyorum tek yiyen tek ölür mantıgı ile ama yalan damgası yiyorum

lütfen saygılı olun !

Son düzenleme:
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Böyle bir şeyin mümkünatı yok dostum HWID ban bilgisayardaki donanımların kimliklerini baz alarak atılıyor Deep Freeze olayı anca bilgisayarda kalıntı bırakarak atılan banlarda işe yarar yani senin yediğin ban HWID değildi ya da delaylı yiyeceksindir. Deep Freeze herhangi bir şekilde donanımlarının kimliklerini değiştirmez bu yolla bandan kurtulmak mümkün değil.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ağa olmadı yalan bari atma umutlanmıştım :(

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
size yemin ediyorum yalan diyorsam bilgisayarım patlasın. Dün gece oyundayken attı oyundan sonra tekrar giriş yaptığımda, cihaz banı yazıodu, bu oyuna erişim sağlayamayacaksınız diyodu ve geri alınmayacak falan, sonra uyudum bilgisayarı kapatım. yaklaşık yarım saat önce bilgisayarımı açtım
eski haline geldi bilgisayar ve tekrar valorant a girdim. herhangi bir ban falan yazmıodu hemen başka hesaba girdim ve oyundayım sorunsuz

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ileride birdaha yersin kalıcı olarak kalkmaz sonra hwid ban kalıcıya döner

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
1.hangi hileyi kullanıyorsun özelden söyleyebilirmisin
2.bahsettiğin şey Örnek veriyorum pc me virüs kaptı tekrar başlatınca eski haline döndürüyor veyada bir program indirdiğinde siliyor eski haline getiriyor yani bu imkansız DONANIMI değiştiren birşey olsaydı tamam belki denerdim HWİD dediğin şey anakartına atılan birşeydir Spofferlar buyuzden var Anakartın İD sini değiştiriyor ve istediğin gibi girebiliyorsun söylediğin program ne İD değiştiriyor ne HWİD banı kaldırıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga Yalanmis Umutlandirdin

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Maalesef mümkün değil, evet bilgisayarınızda log dosyalarının oluşmasını engeller fakat zaten HWID'niz Riot Gamesin sunucularında bulunduğu için sizi banlamak için log dosyasına v.s ihtiyaçları yok. Büyük ihtimalle HWID ban yemediniz, sadece hesabınız ban yedi. Bu yüzden boşuna denemeyin arkadaşlar pek bir anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...