Süper Üye
Arkadaşlar 4 günden beri valorant da hile kullanıyordum ve dün gece saatlerinde hwid ban yedim.
Bundan birkaç hafta önce League of legends de ban yememek için bir konu görmüştüm, o konuda bilgisayarınızı formatlayın ve Deep Freeze uygulamasını kullanın diyordu,
Windsharp da bunu denedim ve uygulamayı kullandım, ama bir işe yaramadı.
Uygulamayı silmedim her yeniden başlattığımda bilgisayar istediğim haline dönüyordu. Şimdi konumuza gelelim
Valorant da hwid ban yediğiniz zamanda bilgisayarınızda deep freze kuruluysa bu bandan kurtulabiliyorsunuz. Bu sabah test ettim ve farklı bir hesaptan devam ediyorum
Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Böyle yaparak bende ban kalktı umarım sizde aynı sonucu alırsınız, yapamayan olursa özelden yazsın
ARTIK UZUN UZUN HWİD SPOFER İŞLEMLERİNİ UNUTUN
insanları neden bu şekilde kandırayım elime ne geçecek
ben ne keşfedersem gelip bu forumda paylaşıyorum 5-6 senedir bu forumu kullanıyorum ve kendimi bu foruma borçlu hissediyorum.
Ben sizlere bunu paylaşıyorum tek yiyen tek ölür mantıgı ile ama yalan damgası yiyorum
lütfen saygılı olun !
Bundan birkaç hafta önce League of legends de ban yememek için bir konu görmüştüm, o konuda bilgisayarınızı formatlayın ve Deep Freeze uygulamasını kullanın diyordu,
Windsharp da bunu denedim ve uygulamayı kullandım, ama bir işe yaramadı.
Uygulamayı silmedim her yeniden başlattığımda bilgisayar istediğim haline dönüyordu. Şimdi konumuza gelelim
Valorant da hwid ban yediğiniz zamanda bilgisayarınızda deep freze kuruluysa bu bandan kurtulabiliyorsunuz. Bu sabah test ettim ve farklı bir hesaptan devam ediyorum
Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Böyle yaparak bende ban kalktı umarım sizde aynı sonucu alırsınız, yapamayan olursa özelden yazsın
ARTIK UZUN UZUN HWİD SPOFER İŞLEMLERİNİ UNUTUN
Arkadaşlar gelen olumsuz yorumlar üzerine bir açıklama yapmak istiyorum
Bu söylediğim hwid ban kaldırma olayını kimler kullanabilir.
-Valorant da şuan ban yemeyen insanlar kullanabilir
bu insanlar deep frezer uygulamasını ban yemeden kurarsa
istediği hile ile oynayıp ban yedikten sonra yeniden başlattığında banı kalkacaktır
şuanda banlı olan kardeşlerimin banını kaldıramaz !
Yorumlarda bana çamur atan yalancısın diyen arkadaşlar için bunu belirttimBu söylediğim hwid ban kaldırma olayını kimler kullanabilir.
-Valorant da şuan ban yemeyen insanlar kullanabilir
bu insanlar deep frezer uygulamasını ban yemeden kurarsa
istediği hile ile oynayıp ban yedikten sonra yeniden başlattığında banı kalkacaktır
şuanda banlı olan kardeşlerimin banını kaldıramaz !
insanları neden bu şekilde kandırayım elime ne geçecek
ben ne keşfedersem gelip bu forumda paylaşıyorum 5-6 senedir bu forumu kullanıyorum ve kendimi bu foruma borçlu hissediyorum.
Ben sizlere bunu paylaşıyorum tek yiyen tek ölür mantıgı ile ama yalan damgası yiyorum
lütfen saygılı olun !
Son düzenleme: