yersek deneyip göreecezbunu bilmiyorum iste
benim gibiler uğraşır kanka merak etme :-DFaydalı konu ama hocam kimsenin bu kadar uğraşacağını düşünmem
konuda da belirttiğim gibi yapmayın uğraşmayın boş boşadaha hile yapmadım ama yapınca eğer ban yersem yararlı bir bilgi ve valorant için yaparm teşekkür eedeerm
bunu bilmiyorum iste
aman hile hullanmayın kankayersek deneyip göreecez
mac adresi değiştirmek de yararlı olabilir zaten hwid olduğu için ip den sıkıntı olacağını sanmam ben 2 gündür bu şekilde oynuyorum sıkıntı olmadı dahaModem Arayüzü sıfırlaması yapılması gerek, sistem sıfırlaması yapıldıktan sonra aynı scrp ip üzerinden giriş yapılırsa kısa bir süre içerisinde tekrardan banning gerçekleşir. Konuya bunu eklersen daha verimli olacaktır eline sağlık.
Can you do something missing?not working for me ._.
dizüstü lerde de ayni işlemler uygulanabilir yalnız şöyle bir sıkıntı var çoğu laptop da 1 adet sürücü bulunuyor siz windows kurulumunu harici hdd ye kurabilirsiniz fakat anti cheat sisteminin tekrardan ban atmaması için laptopdaki sürücüyü çıkarmanız gerekebilir. deneyip denememek size kalmışpekı dız ustuler napması gerek
benim cebimden 1 kuruş para dahi çıkmadı harcadığım tek şey vakit olduHer şeyi geçtim masraflı bir olay
ömer dmn kim bir bilgim yok ayrıca önceden bu forum üzerinden hard diskle ilgili bi konu açılmıştı ben uzun zamandır uğraşıyodum sonunda yaptım ve de paylaşmak istedim belki insanlara yardımcı olabilirim diye. Direkt insanları bu şekilde yargılamayın ayıpÖmer dmn den gör gel burda anlat afferin sana
relly?daha hile yapmadım ama yapınca eğer ban yersem yararlı bir bilgi ve valorant için yaparm teşekkür eedeerm
yapma aman diyim zaten konu da da uyardım yapmamanız en iyisi olacaktır sizin içinBi ban yiyelim denerim
valla bende sıkıntı yok şu ana kadar zaten kesin çözüm diye de garanti vermedim hani en azından millet denesin belki işine yarayan olur diyeknkm denendi ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?