Valorant HWID ban kaldırmak için spoofer yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
konumun onaylanmasını bekliyorum benim kendi methodum var şu anakartlarda çalışıyor forumu takipte kalın bir kaç güne paylaşılır herkese açık şekilde
-gigabyte
-monster laptop %70 ihtimal
-msi modele göre değişiyor

MH2021
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yasaklanan arkadaşlar için benimde bir mücdem var şuanda onaylanma aşamasında olan ban kaldırmaya yönelik bir methodum mevcut kendim kullanarak 3 kez banımı kaldırdım ve sizlerle paylaşmaya karar verdim tahminimce 1-2 gün içinde test edilir ve forumda olacaktır
merakla bekliyorum dostum

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
konumun onaylanmasını bekliyorum benim kendi methodum var şu anakartlarda çalışıyor forumu takipte kalın bir kaç güne paylaşılır herkese açık şekilde
-gigabyte
-monster laptop %70 ihtimal
-msi modele göre değişiyor
benimde asus için var bu gece hazırlar sabah yayınlarım

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece valorant içinmi uyumlu olacak pubg mobilede falan da işe yararmı oda emulator için hwıd ban getirdi

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk genellikle tüm spooferler çalışmaz inşallah seninki çalışır şimdiden ellerine sağlık

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Zor olacak, ama sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginnde var

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sadece valorant içinmi uyumlu olacak pubg mobilede falan da işe yararmı oda emulator için hwıd ban getirdi
Tamamen Bilgisayar Üzerindeki En İnce Kodlamalara Kadar Değişmesini Sağlicak Diye Umuyorum Bazı Hatalı Kodları Düzeltmeye Çalışıyorum Ve Genel Kitleye Oyunların Çogunu İnşallah Erişim Sağlamak Üzere Olucaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...