- Yasaklandı
-
bir hesabımdan ban yedim diğer hesaba geçer geçmez ban yedim nasıl kaldırabilirim
banların kalkıcağı kesin mi? destekten mi söylediler yoksa?Bu konu hakkında sizleri detaylıca bilgilendireyim.
Öncelikle forumda bulunan iki adet valorant hilesi var. Birisi iBaseult diğeri ise driver aim olan. Bunlardan hangisini kullanmış olursanız olun mutlaka hwid ban yemişssinizdir. Aynı pc den yenı bir hesaba girdikten sonra poligonu bitirin 2-3 dakika sonra hesap ban yiyecektir. Formatı çözüm olarak sunanlara format attıktan sonra 2-3 gün oynayabilirsiniz. Ama vanguard yine sizi tespit ediyor ve banlıyor. Valorant hwid banı biraz karmaşık çalışıyor. Normalde login ekranında giremezsiniz ama valorantta oyuna girdikten 5-6 dakika sonra ban yiyorsunuz. Valorant destek ekibine mesaj attım ve donanım banı yediğimde netleşmiş oldu. Aynı zamanda oyun açıldığı zaman oyunun betasında hwid ban yiyenlerinde hwid banları kalkacakmış.
banların kalkıcağı kesin mi? destekten mi söylediler yoksa?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBuradan okuyabilirsiniz.
Kullandıgın hıleyı soylersen yardımcı olabılırımbir hesabımdan ban yedim diğer hesaba geçer geçmez ban yedim nasıl kaldırabilirim
bir hesabımdan ban yedim diğer hesaba geçer geçmez ban yedim nasıl kaldırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?