Valorant HWID ban nasıl çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hvıd ban nasıl calışıyor ben yaklaşık 37 kez aimbot dan ban yedim ama hesap banı attı sadece hvıd neden atmıyor ? NE Zaman hvıd ban atıytor ki bide bu hile ile mi alakalı? TŞK

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
normalde ilk seferde atması lazım ben bug kullandiğim halde 3 ay hwıd ban yedım sen normal game mı oynuyorsun ranked mı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende 3. yazılım partiden sınırsız hwid ban yemiştim. Alakasız bir program olmasına rağmen

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorant ın hwid sistemi random çalışıyor

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kayda değer bir bilgi paylaşabilecek kimse yok mu ?

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hwid ban sistemi direkt devreye girmektedir donanım bilgileriniz anti cheat tarafından oyuna girememeniz için bloke edilmektedir.genelde yeni hesap açıp girmeye çalışanlar ya VAN 152 ya da maçtan yaklaşık 5 dk sonra VAN 61 hatası ile karşı karşıya kalmaktadır. anti hilenin çalışma prensibi birden fazla etkene dayanılmaktadır örneğin : kullandığınız driver ya da mapper hepsi vanguard tarafından inceleniyor oyundaki bazı fonksiyonların değerleri sistem tarafından tutulmaktadır değişen değerler vanguard tarafından incelenip vanguardin işlevini bozmasına ya da oyun fonksiyonun garip davranmasına kadar incelenmektedir oyundayken herşeyiniz kayıt altına alınmaktadır mouse haraketlerinizden tutup oyun içindeki atmaya çalıştığınız spray yön haraket bir çok şey veri merkezinde toplanıp sistem tarafından incelemeye alınır.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hwid ban sistemi direkt devreye girmektedir donanım bilgileriniz anti cheat tarafından oyuna girmeniz için bloke edilmektedir.genelde yeni hesap açıp girmeye çalışanlar ya VAN 152 ya da maçtan yaklaşık 5 dk sonra VAN 61 hatası ile karşı karşıya kalmaktadır. anti hilenin çalışma prensibi birden fazla etkene dayanılmaktadır örneğin : kullandığınız driver ya da mapper hepsi vanguard tarafından inceleniyor oyundaki bazı fonksiyonların değerleri sistem tarafından tutulmaktadır değişen değerler vanguard tarafından incelenip vanguardin işlevini bozmasına ya da oyun fonksiyonun garip davranmasına kadar incelenmektedir oyundayken herşeyiniz kayıt altına alınmaktadır mouse haraketlerinizden tutup oyun içindeki atmaya çalıştığınız spray yön haraket bir çok şey veri merkezinde toplanıp sistem tarafından incelemeye alınır.

oldukca detaylı ve anlamlı bir açıklama için çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...