Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler beyler valorant için hwid ban nasıl kaldırabilirim? HDD numarasını değiştirdim internet mac ayarlarını değiştirdim fakat yine giriş yapamıyorum 3 ay beklemek istemiyorum bu banı kaldırmam için ne yapmam lazım
Valorant yani Vanguard'dan yediğiniz HWID banlar 3 ay süreli atılmaktadır. İsterseniz 3 ay süresini bekleyebilirsiniz.
HWID bandan kurtulmak ya donanım değişikliği yapmalısınız (ki bu pahalıya mâl olabilir) ya da spoofer kullanmalısınız. Forumumuzda Valorant için spoofer bulunmamaktadır. Başka site/hile ismi paylaşmak yasaktır.
Valorant yani Vanguard'dan yediğiniz HWID banlar 3 ay süreli atılmaktadır. İsterseniz 3 ay süresini bekleyebilirsiniz.
HWID bandan kurtulmak ya donanım değişikliği yapmalısınız (ki bu pahalıya mâl olabilir) ya da spoofer kullanmalısınız. Forumumuzda Valorant için spoofer bulunmamaktadır. Başka site/hile ismi paylaşmak yasaktır.