Çözüldü Valorant HWID ban nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
asusta hwid ban nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilcek varmı?

Çözüm
Asuslarda çok zor kalkıyor hatta bazılarında kalkmıyor bile Gigabyte olsaydı yardımcı olabilirdim..
Afuwin ile manual deneyebilirsin, temiz bir windows kurulumu ardından ip mac spoof + manual mobo serialleri değiş muhtemelen banın kalkacaktır. Ya da G***ro, W**fer, gibi bilindik yerlerden spoofer satın alabilirsin.
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Asuslarda çok zor kalkıyor hatta bazılarında kalkmıyor bile Gigabyte olsaydı yardımcı olabilirdim..
Afuwin ile manual deneyebilirsin, temiz bir windows kurulumu ardından ip mac spoof + manual mobo serialleri değiş muhtemelen banın kalkacaktır. Ya da G***ro, W**fer, gibi bilindik yerlerden spoofer satın alabilirsin.

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hepsini denedim woofer id bulamadıgı için çalısmadı gu"" zaten deceted afuwinde denedim kalkmıyor

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hepsini denedim woofer id bulamadıgı için çalısmadı gu"" zaten deceted afuwinde denedim kalkmıyor
gu" ben kullandım 2 gün önce dostum nasıl dt? neredeyse çıktığı günden beri kullanıyorum benim işimi görüyor. Belki benimki gigabyte diyedir ama hala çalışıyor yani.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gu" ben kullandım 2 gün önce dostum nasıl dt? neredeyse çıktığı günden beri kullanıyorum benim işimi görüyor. Belki benimki gigabyte diyedir ama hala çalışıyor yani.
asusda deceted daha az önce son çare olarak gigabyte b365m-h aldım ban yedıgımde yardımcı olabilirmisin?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende de b-450f gaming var asus rog ben yapmıştım. Sadece şeyi unutma bios güncelle yada sürüm düşür.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bi arkadaşımda asus anakart kullanıyor 1 haftadır araştırmadığı yer kalmadı sadece ücretliler işe yarıyormuş galiba

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aga kesin kalkması için paraya kıyıcan ya ınternetten spofer gibi şeyler yada herşeyi pc yi değiştiricen vardı benim öyle arkadaşlarım valorant için pc cini değiştiren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...