Pc format atınca çözülüyor mu bu olay bunu bilmiyordumBios update edip pc formatlarsan düzelecektir. veya kaliteli bir spoofer kullanabilirsin
Bios'u da yeni veya eski sürüme güncellersen evetPc format atınca çözülüyor mu bu olay bunu bilmiyordum
Hocam youtube den araştırmada bulundum zaten orada da belirttim fakat yararlı bir şey bulamadım yinede teşekkür ederim bilgilendirmede bulunduğunuz içinhwid ne bilmiyorum ama youtubeden arastırabilirsin
Format attım fakat çözümlenmediPc format atınca çözülüyor mu bu olay bunu bilmiyordum
Bunu hiç denemedimBios'u da yeni veya eski sürüme güncellersen evet
alakası yok hdd sdd mac adreslerıne atıyor valorantBios update edip pc formatlarsan düzelecektir. veya kaliteli bir spoofer kullanabilirsin
Birçok kez ban yedim ve her seferinde kaldırdım bu şekildealakası yok hdd sdd mac adreslerıne atıyor valorant
Post automatically merged:
sorun devam ederse satan bi arkadaşım var dc adresini verebilirim
Teşekkür ederim hocam ücretsiz yapa bileceğimiz bir şey var mı diye araştırıyorumalakası yok hdd sdd mac adreslerıne atıyor valorant
sorun devam ederse satan bi arkadaşım var dc adresini verebilirim
Tam olarak nasıl kaldırdığınızı bana açıklaya bilirmisinizBirçok kez ban yedim ve her seferinde kaldırdım bu şekilde
Spooferlar ücretli oluyor ama burada bir spoofer var onu dene belki olurTeşekkür ederim hocam ücretsiz yapa bileceğimiz bir şey var mı diye araştırıyorum
o senın anakartına bağlı herkesde olmuyor o bazı kişilerde formatla bıle kaldırıyorBirçok kez ban yedim ve her seferinde kaldırdım bu şekilde
Hocam hangi konu link ata bilirmisiniz ?Spooferlar ücretli oluyor ama burada bir spoofer var onu dene belki olur
https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/ Konu bu ancak Valorant listede bulunmuyor maalesef.Hocam hangi konu link ata bilirmisiniz ?
o vanguard da işe yaramaz.https://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/ Konu bu ancak Valorant listede bulunmuyor maalesef.
Baktım şimdi evet listede bulunmuyor yinede yardımlarınız için teşekkür ederimhttps://memoryhackers.org/konular/battleye-easy-anti-cheat-spoofer-2021.188584/ Konu bu ancak Valorant listede bulunmuyor maalesef.
Bios update yapıp format attım farklı extra bir şey yapmadımTeşekkür ederim hocam ücretsiz yapa bileceğimiz bir şey var mı diye araştırıyorum
Tam olarak nasıl kaldırdığınızı bana açıklaya bilirmisiniz
Deneyeceğim teşekkür ederimBios update yapıp format attım farklı extra bir şey yapmadım
Rica ederim fakat benim anakartım asustu. Farklı anakartlarda nasıl olur pek bilgim yok. yine de formatlamadan önce detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederimDeneyeceğim teşekkür ederim
Ücretli bir spoofer alarak daha sağlıklı şekilde yapabilirsin eğer sürekli formatla uğraşmak istemezsen. Pek yüksek bir fiyatları yok zaten piyasada uygun bir şeyler bulabilirsinBir ara format denedim fakat tekrardan banlanmış hesaba girdiğim için olmamıştı
Sonra tekrar format atmaya üşendim eğer başka bir çözümünü bulamazsam tekrar formatlayıp deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?