- Konuyu başlatan
-
Teşekkür ederim biraz daha bilgi toplayıp gerekirse Spoofer alacağımÜcretli bir spoofer alarak daha sağlıklı şekilde yapabilirsin eğer sürekli formatla uğraşmak istemezsen. Pek yüksek bir fiyatları yok zaten piyasada uygun bir şeyler bulabilirsin
Eyvallah hocamalacağın zaman bana ulaş çok dolandırıcı var
Öyle bir olay yok çünkü.Hocam youtube den araştırmada bulundum zaten orada da belirttim fakat yararlı bir şey bulamadım yinede teşekkür ederim bilgilendirmede bulunduğunuz için
Post automatically merged:
Format attım fakat çözümlenmedi
Bunu hiç denemedim
Öyle bir olay yok derken çözümü mü yok ne demek istediğinizi anlamadım ?Öyle bir olay yok çünkü.
BIOS up/down ve format yaparak banını kaldıramazsın. Youtubeye Amidewin kullanımınyaz. Ve Mac Adresini değiştir. (Yine youtubeden bakabilirsin.)Öyle bir olay yok derken çözümü mü yok ne demek istediğinizi anlamadım ?
sadece o yöntemle kaldıramassın anakartın id sini ve disklerın serıallerıni de değiştirmen gerekÖyle bir olay yok derken çözümü mü yok ne demek istediğinizi anlamadım ?
Teşekkür ederim deneyeceğim.BIOS up/down ve format yaparak banını kaldıramazsın. Youtubeye Amidewin kullanımınyaz. Ve Mac Adresini değiştir. (Yine youtubeden bakabilirsin.)
Eğer yapamaz iseniz elimde spoofer mevcut. Benim ankartımda MSI bilgisayar tamirden geldikten sonra discord üzerinden size ulaşıp 10 dakikada hallederiz. (Tahminimce 2-3 gün)Teşekkür ederim deneyeceğim.
bunun nasıl kaldırılacagını bılıyorum ama cok uzun işMerhaba
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi Valorant'da Hwid Ban yedim fakat ana kartım MSI internet üzeri bir kaç yolu denedim fakat çözüme ulaşamadım kesin çözüm olarak suna bileceğiniz videoları yada bilgileri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bir bakayım eğer yapamaz isem size dönüş sağlayımEğer yapamaz iseniz elimde spoofer mevcut. Benim ankartımda MSI bilgisayar tamirden geldikten sonra discord üzerinden size ulaşıp 10 dakikada hallederiz. (Tahminimce 2-3 gün)
Bildiğin yer ve yöntem nedir ? Uzun Olsun Yaparımbunun nasıl kaldırılacagını bılıyorum ama cok uzun iş
programı mega atmıstım ama sılınmıs edıt programı ındıreceksın ama once pc formatla sonra bıosu eskı surumune getır ekran kartı drıver sıl eskı surum varsa yukle daha sonra ana kart serı numarasını degıstıreceksın edıtleme programı ıleBir bakayım eğer yapamaz isem size dönüş sağlayım
Bildiğin yer ve yöntem nedir ? Uzun Olsun Yaparım
buyuk ıhtımal usb de olacak bı bakarım mega yulerım ordan alırsınprogramı mega atmıstım ama sılınmıs edıt programı ındıreceksın ama once pc formatla sonra bıosu eskı surumune getır ekran kartı drıver sıl eskı surum varsa yukle daha sonra ana kart serı numarasını degıstıreceksın edıtleme programı ıle
Formatlamayı zaten yeni yaptım da ekran kartının eski sürümü ve biosu eski sürümüne getirmek ne alaka çözemedimprogramı mega atmıstım ama sılınmıs edıt programı ındıreceksın ama once pc formatla sonra bıosu eskı surumune getır ekran kartı drıver sıl eskı surum varsa yukle daha sonra ana kart serı numarasını degıstıreceksın edıtleme programı ıle
başkan zaten ban hangı donanıma atıldıgı bellı degıl bıos guncelleme yap eskı surum yenı surum yukle ekran kartın var ıse drıver olacak eskı yenı surum yukle degıstıreceksın sonra programa bakıyorum bulursam atıcam ordan al sana tarıf ederım anakart serı nuramrsını degısıtreceksınFormatlamayı zaten yeni yaptım da ekran kartının eski sürümü ve biosu eski sürümüne getirmek ne alaka çözemedimhangi editleme progra mı ?
usb kontrol edıcem bulmaya calısıcamHepsi yapılı zaten hocam sadece programı bekliyorum o zaman
Çok güzel bir çözüm sağol hocampc format at yada yeni pc al kardeşim
ben yaptım kullanıyorum nıye yenı pc alsın 6 aydır problem yok banda yemedımpc format at yada yeni pc al kardeşim
mümkün değil.. yanlış bilgi verme lütfen hwid ban denen olay formatla kalkmaz ayrıca mobo uuid sn bbid gibi şeyler değişmeden kalkması imkansız.Bios update edip pc formatlarsan düzelecektir. veya kaliteli bir spoofer kullanabilirsin
arkadasım ben yaptım formatla kalmayacagını bende bılıyorum amdown exe program var zaten anakart serı numarasını degıstırıyor ama daha oncesınde yapılması gerekenler var yoksa tekarar ban yıyorsunmümkün değil.. yanlış bilgi verme lütfen hwid ban denen olay formatla kalkmaz ayrıca mobo uuid sn bbid gibi şeyler değişmeden kalkması imkansız.
vanguard sadece bios sürümüne mi bakıyor sanıyorsun dostum bi format bi bios up/downgrade'e bandan kurtulamazsın.
sana cevap vermedim dostum diğer arkadaşın yazdığını alıntıladım :darkadasım ben yaptım formatla kalmayacagını bende bılıyorum amdown exe program var zaten anakart serı numarasını degıstırıyor ama daha oncesınde yapılması gerekenler var yoksa tekarar ban yıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?