Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta hile kullandığım için main hesabımın beta erişimi kesildi. Hilesiz oynadığım diğer iki hesabımda ise erişim sağladıktan sonra 1 oyun bile atsam betadan uzaklaştırma yiyorum. Yeni hesapla denedim yine uzaklaştırıldım. Yabancı forumlarda HWID Spoofer gibi çözümler gördüm ve çoğu ücretli. Manuel olarak denediğim HWID değiştirme çözümleri de etki etmedi. Acaba hâlâ sistemimin bir yerinde hile bulunmasından dolayı mı yeni hesaplarım ban yiyor? Yoksa HWID Spoofer denen şeyi mi uygulamam gerekiyor? Pek anlamadığım için bu işlerden sizlere danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca driver üzerinden sistemi bootlayarak kurulmuş olan hileleri nasıl temizleyebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı ve anakartın kodu var onları değiştiren programlar var onları denesene bende pubglite olmuştu öyle çözdüm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı ve anakartın kodu var onları değiştiren programlar var onları denesene bende pubglite olmuştu öyle çözdüm
fortnite ve apex için de bunu önermişler diye denedim bu dediğini çeşitli programlar ile. kurtarmadı maalesef. sanırım vanguardın farklı işleyişi var. cheat yazılımı yapan arkadaşlar belki biliyordur öneriye açığım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/hardware-tool-hwid-degistirmek-ban-kaldirmak-icin.73177/
Bu konudaki hwid değiştirme programını kullan. Aslında forumda güzel bir araştırma yaparsanız aradıklarınızı bulabilirsiniz :)
ben daha önce bir kaç kez hwid değiştirme metodları kullandım. bunu da denerim tabiki seve seve teşekkür ederim. ama öğrenmek istediğim şey gerçekten hwid ban mı var yoksa bu pixel based aimbotlar filan sistemime kurulu olduğu için açtığım her hesapta vanguard tarafından detectlenip ban mı yiyorum.
edit: aynı programı kullandım sonuc vermedi maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Valorant have a really good anti-cheat...Idk..

Üye
6 HİZMET YILI
Oyun saptanamayan bir hile yapmak için çok yeni, en azından bence bu!

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun saptanamayan bir hile yapmak için çok yeni, en azından bence bu!
ben de bunu farkedip hilesiz bir sayfa açmak istedim :D. ancak şu anlık oyun buna da izin vermiyor sanırım. temiz hesaplarımla bile oynayamıyorum
Post automatically merged:

sorumu şöyle netleştirmek istiyorum driver üzerine deniyor sanırım kurulmuş hileleri ( boot filan atıldı kurulurken) nasıl tamamen sistemden temizleyebilirim? format bir çözüm mü ?

Son düzenleme:
❄️Ice❄️
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bro donanım banı atmışlar

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı ve anakartın kodu var onları değiştiren programlar var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
spooferlar işlemiyor arkadaşlar. bir sürü denedim. vanguard onlar açık olunca blockluyor. önceden açıp değiştirsen bile vanguard otomatik açıldığından bir dahaki pcyi açışta yine banlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...