Aslında asuslarda çalışıyor ama ami bios destekliyorsa anakartınız çalışırDostum ben onu asuslarda çalışıyor diye okuyup üzülmüştüm bende MSI B450M gaming plus var bende de çalışır mı?
Aslında asuslarda çalışıyor ama ami bios destekliyorsa anakartınız çalışırDostum ben onu asuslarda çalışıyor diye okuyup üzülmüştüm bende MSI B450M gaming plus var bende de çalışır mı?
Destekliyor mu bilmiyorum onun üzerinden bios update atmaya çalıştım olmadı bende usb atıp arkadan geri eski modeline dönmüştüm. Destekleyip desteklemediğine nerden bakabilirim?Aslında asuslarda çalışıyor ama ami bios destekliyorsa anakartınız çalışır
B250M Pro var bende de güncelleme sonrası çalışmıyor. Fakat denmende fayda var.Dostum ben onu asuslarda çalışıyor diye okuyup üzülmüştüm bende MSI B450M gaming plus var bende de çalışır mı?
Bios güncelledikten sonra açılmıyodu pc bende arkadan eski sürümü yüklemiştim sanırım bende de olmazB250M Pro var bende de güncelleme sonrası çalışmıyor. Fakat denmende fayda var.
bildiyim kadarıyla kalkmıyoValoranttan ban yedim bankaldırmasını bilen yazabilirmi
bende burdaki metodu yapmak istiyorum anakartım gigabyte A320M-S2H sizde çalışırmıhttps://memoryhackers.org/konular/hwid-unban-method-for-valorant-apex-cod-fortnite.219750/ burdakileri okumanızı ve yapmanızı tavsiye ederim ben bu yöntemle 3 aylık banımdan kurtuldum