kanka geçmiş olsun 3 ay beklemen tercihimdir diğer şeyleri kullanıp banını daha fazla uzatmanı istememBasit bir ESP kullandığım günün sabahı ban yediğimi öğrendim, yeni hesap açıp girmeye çalıştığımda ise VAN 152 hata kodunu aldım ve HWID ban yediğimi öğrendim.
Foruma girip birkaç bir şey okudum, bilet gönderdim sonuç klasik "3 ay beklemeniz gerekiyor." şeklinde geldi.
Sormak istediğim:
Format atmadan donanım banı kaldırmanın bir yolu var mı?
Kanka ücretli ücretsiz bir ton spoofer var forumları takip ederek çözüm bulursunBasit bir ESP kullandığım günün sabahı ban yediğimi öğrendim, yeni hesap açıp girmeye çalıştığımda ise VAN 152 hata kodunu aldım ve HWID ban yediğimi öğrendim.
Foruma girip birkaç bir şey okudum, bilet gönderdim sonuç klasik "3 ay beklemeniz gerekiyor." şeklinde geldi.
Sormak istediğim:
aga ztn sonuçları belli ya ban yicen ya ban yicen bunun bilincinde olarak yüklemen gerekiyor.Basit bir ESP kullandığım günün sabahı ban yediğimi öğrendim, yeni hesap açıp girmeye çalıştığımda ise VAN 152 hata kodunu aldım ve HWID ban yediğimi öğrendim.
Sormak istediğim:
doğru reis ama bu kadar hızlı yiyeceğimi tahmin etmemiştimaga ztn sonuçları belli ya ban yicen ya ban yicen bunun bilincinde olarak yüklemen gerekiyor.
Formatan atmadan donanım banı kaldırmanın bir yolu var mı demişsin format atarak da kalkmaz, iyi günler.Basit bir ESP kullandığım günün sabahı ban yediğimi öğrendim, yeni hesap açıp girmeye çalıştığımda ise VAN 152 hata kodunu aldım ve HWID ban yediğimi öğrendim.
Sormak istediğim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?