Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Herkese merhaba,

Dün Valorant'ta hesapta hile açtım, ban yedim. Eglenceliydi 2. defa durmadan tekrar açtım, onda da direkt yedim ban. Sonra bu cihazda oyun oynama erişimi cart curt, cihaz banı yemişim işte. HWID spoofer kaldırıyor diyorlar ama ne kadar Free varsa denedim gibi yani böyle Memory Hackers gibi sitelerde olanları denedim, olmuyor. Bir grup var: Bin TL'ye satıyor, bir hile kaldırma. Çok güvenilir diyorlar vb. ama güvenemiyorum. 4 ay beklemem lazım. Gigabyte B450M-K anakart modelim. Yardımcı olacak varsa getir yemekten dürüm çiğ köfte söyleyeceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba, free spooferlar maalesef valoranta çözüm olmuyor sizin de belirttiğiniz gibi ücretli spooferlar valorant banınızı kaldırır ancak, hayır sever biri çıkıp ücretli spooferı size hediye etmediği sürece ya 4 ay bekleyeceksiniz yada spoofer satın alacaksınız.

Canadian Bombaclat
Donator
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dynamic ip + mac changer , halen olmadiysa temiz bir format hak ediyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, free spooferlar maalesef valoranta çözüm olmuyor sizin de belirttiğiniz gibi ücretli spooferlar valorant banınızı kaldırır ancak, hayır sever biri çıkıp ücretli spooferı size hediye etmediği sürece ya 4 ay bekleyeceksiniz yada spoofer satın alacaksınız.
bende 152 yedim 4 aya açılırmı :(

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sağlam spofer kullan üstüne bide format at bios güncelle geçer

Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bedava spoofer ile 2,3 maç ardından ban yersin. Güvenilir bir spoofer satın alman gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...