Onaylı Üye
Şöyle bir durum oldu dün bir hesap açtım o gün full oynadım gece yine ban yedim şimdi kaç gün farklı bir hesaptan oynıyım bunların işi hiç belli olmuyor.Farklı bir hesap açıp girmeyi deneyebilirsin 12sinde ban yerse 1 2 gün daha bekleyip yeni bir hesap daha açıp denemelisin ana hesabını hiç tehlikeye atma
Yapacak bir şey yok ne demek ne alaka ?12 haziran da girmeyi dene olmazsa yapacak bişey yok diye biliyorum
12 haziranda girmeyi denersin ana hesabını tehlikeye atma
Reis o güne kadar beklicem zaten fakat ondan sonra sapma olabilir diyor yani ne kadar sapma bu ya banlanırsam 12 Haziran'dan sonraskinli hesapla girip riske sokma hiç
beklemeyi tercih et 3 gün zaten
Bende Hwid ban yedim aimbot hilesini poligonda test ettim çalışıyor mu diye hesap kalıcı yedi direkt
Yok reis format attım yeni zaten yani 12 Haziran'da girmiyim dimi bi kaç gün daha bekliyim ?Dostum herhangi bir hile programı var ise kaldır benim tavsiyem şu: kaldırılınca oyunu sil tekrar yükle. 1-2 gün geç açılabilir ban
Teşekkür ederim bekleyeceğim o zaman iyi forumlar12 Haziran'dan ziyade 15 gibi girmen senin için daha iyi olur. Aksi halde ana hesabın yasaklanabilir ne olur ne olmaz. Kendileri de zaten sapma olabileceğini belirtmişler. İyi forumlar
Yok reis format attım yeni zaten yani 12 Haziran'da girmiyim dimi bi kaç gün daha bekliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?