Üye
Hocam ilk öncelikle yaşadığınız olaydan ötürü geçmiş olsun diyorum fakat 1 maçta ban atmamış ama bu diğer gireceğin maçların başında veya ortasında atmayacağı anlamına gelmez tam olarak emin olmak için birkaç gün hilesiz oynayıp test etmen olacaktır eğer ban yoksa bu method gerçekten sen de çalışmış demektir diğer türlü hwid banin devam ediyordur ve her hwid ban uyarısı aldığında hesabın banlandiginda ban süren uzuyor bilgin dahilinde bulunsunArkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba bazı yasak olan şeylerin ne oldugunu bilmiyorum
fakat bilgi vermemde fayda var denuvo global adlı hwid ban açtığını idda eden şahıs tonlarca referansım var diyerek biraz araştırma yaptım ve gerçekten olup olmadıgını merka ettim windows 10 kurulu pcmde yaklaşık 5 yıldır aynı windowsu kullanıyordm ve çok önemli olmasada biraz bilgilerim ve oyunlar vardı haliyle indirmek zor oluyor diye denemek istedim 150 tl ödedim denuvo global adlı kişiye kendisi team viever adlı programdan bağlanıp yapacağını söyledi ve id ve şşifre attm bir kaç birşey yükledi ve tamam dedi valorantı tekrar kur gir çalışır dedi denediğimde yine van 152 hatası aldıgımı gördüm kendisine birdaha hiç bir şekilde ulaşım sağlayamadım Sonrasında Araştırma Yaparken Bir makale Gördüm Bazı anakartlarda bios güncellemek işe yarıyormuş diye gördüm ve zaten format atmak aklımda vardı öncesinde format atıp sonrasında bios son sürüm güncellemesi yaptım
şuanda valoranta erişim sağlayabiliyorum 1 maç attm ve sorun yok eğer sorunu olan arkadaşlar denemek isterse
Msi Anakart İse Windows 10 pro Temiz Bir Format
Sonrasında Bios En güncel Hali Denemenizde fayda var
denuvo global Kesinlikle Sahtekar Hırsızdır İnanıp kanmayın paranızı çaldırmayın
bilgim var fakat okdar cok şey denedimki hepsi bilgisayarıma virüs bulaştırmaktan başka birşey yapmadı ben en çok sevindiğim şey hiç bir bilgimin çalınmamış olması ve fidye gibi bir virüse yakalanmamış olmam bu vesileyle bilgisayarıma temiz bir windows atmış oldum <3Hocam ilk öncelikle yaşadığınız olaydan ötürü geçmiş olsun diyorum fakat 1 maçta ban atmamış ama bu diğer gireceğin maçların başında veya ortasında atmayacağı anlamına gelmez tam olarak emin olmak için birkaç gün hilesiz oynayıp test etmen olacaktır eğer ban yoksa bu method gerçekten sen de çalışmış demektir diğer türlü hwid banin devam ediyordur ve her hwid ban uyarısı aldığında hesabın banlandiginda ban süren uzuyor bilgin dahilinde bulunsun
benim mantığımca anakartın idini alsada bios sürümüyle birlikte okuması gerekiyor diye düşünüyorum umarım öyledirde tekrar hwid ban yemem riot çok katı bu konudaBöyle herkese güvenmemek adına tekrar bize bir ders vermiş oldun öncelikle geçmiş olsun. nisada bitecek benim de bios güncellemek mantıklı geldi denemek lazım aslında
Umarım kalkmıştır hocam baniniz burayi da bilgilendirin lütfen banım kalkmış veya tekrardan ban yedim tarzında birkaç gün geçince tam anlamıyla anlaşılır durumbilgim var fakat okdar cok şey denedimki hepsi bilgisayarıma virüs bulaştırmaktan başka birşey yapmadı ben en çok sevindiğim şey hiç bir bilgimin çalınmamış olması ve fidye gibi bir virüse yakalanmamış olmam bu vesileyle bilgisayarıma temiz bir windows atmış oldum <3
Post automatically merged:
benim mantığımca anakartın idini alsada bios sürümüyle birlikte okuması gerekiyor diye düşünüyorum umarım öyledirde tekrar hwid ban yemem riot çok katı bu konuda
maalesef dostum adam sahtekar deil bende oradan yaptım adam zaten ilk başta diyorki bios up down yap format at sen bu olayı yapmassan zaten olmaz ben yaptım adam da işleri halletti gerekli programları indirdi ve yaptı sen işlemden sonra yapdın ve ozmaan oldu işlemden önce yapacaktın yani adama boşa suç atma senin hatandı inanmassan sana ekran görüntüsü atabilirim aldığıma dair ve adamın yazdıklarına dair hata senin.Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba bazı yasak olan şeylerin ne oldugunu bilmiyorum
fakat bilgi vermemde fayda var denuvo global adlı hwid ban açtığını idda eden şahıs tonlarca referansım var diyerek biraz araştırma yaptım ve gerçekten olup olmadıgını merka ettim windows 10 kurulu pcmde yaklaşık 5 yıldır aynı windowsu kullanıyordm ve çok önemli olmasada biraz bilgilerim ve oyunlar vardı haliyle indirmek zor oluyor diye denemek istedim 150 tl ödedim denuvo global adlı kişiye kendisi team viever adlı programdan bağlanıp yapacağını söyledi ve id ve şşifre attm bir kaç birşey yükledi ve tamam dedi valorantı tekrar kur gir çalışır dedi denediğimde yine van 152 hatası aldıgımı gördüm kendisine birdaha hiç bir şekilde ulaşım sağlayamadım Sonrasında Araştırma Yaparken Bir makale Gördüm Bazı anakartlarda bios güncellemek işe yarıyormuş diye gördüm ve zaten format atmak aklımda vardı öncesinde format atıp sonrasında bios son sürüm güncellemesi yaptım
şuanda valoranta erişim sağlayabiliyorum 1 maç attm ve sorun yok eğer sorunu olan arkadaşlar denemek isterse
Msi Anakart İse Windows 10 pro Temiz Bir Format
Sonrasında Bios En güncel Hali Denemenizde fayda var
denuvo global Kesinlikle Sahtekar Hırsızdır İnanıp kanmayın paranızı çaldırmayın
Adanin cvb vermeyip telegram mjslarini silmesine ne diyorsunmaalesef dostum adam sahtekar deil bende oradan yaptım adam zaten ilk başta diyorki bios up down yap format at sen bu olayı yapmassan zaten olmaz ben yaptım adam da işleri halletti gerekli programları indirdi ve yaptı sen işlemden sonra yapdın ve ozmaan oldu işlemden önce yapacaktın yani adama boşa suç atma senin hatandı inanmassan sana ekran görüntüsü atabilirim aldığıma dair ve adamın yazdıklarına dair hata senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?