Bu şekilde spooferi kullansam sadece herhangi bir ban riskim olur mu ? Yani diyelim 2 ay geçti banım kalktı vs. artık spoofer kullanmıyorum pc'de kalıntısı kalır ban yememe sebep olur mu?Spooferi kullanıp hileyi kullanmama şansınız mevcut. Loaderi açın, spoofer kullanımına evet diyin. Bilgisayarınızı resetleyin ve hiç loaderi açmadan direk oyuna girin. Eğer sisteminiz uyumluysa ve spoofer çalıştıysa oyuna girebilirsiniz. Bu şekilde hilenin sadece spooferini kullanarak banını kaldırıp oynayan çok arkadaş var bu arada.
arkadaşımın windows sürümü 20h2 falan son sürümlerden çalışmaz mı spoofer ondaSpooferi kullanıp hileyi kullanmama şansınız mevcut. Loaderi açın, spoofer kullanımına evet diyin. Bilgisayarınızı resetleyin ve hiç loaderi açmadan direk oyuna girin. Eğer sisteminiz uyumluysa ve spoofer çalıştıysa oyuna girebilirsiniz. Bu şekilde hilenin sadece spooferini kullanarak banını kaldırıp oynayan çok arkadaş var bu arada.
Olmaz.Bu şekilde spooferi kullansam sadece herhangi bir ban riskim olur mu ? Yani diyelim 2 ay geçti banım kalktı vs. artık spoofer kullanmıyorum pc'de kalıntısı kalır ban yememe sebep olur mu?
Hocam dediğiniz şekilde yapılınca spofer pcdeki banı kaldırmıyor sadece oyuna girmeden pc nin kimliğini değiştirmeye yarıyor. Yani o dediğiniz ne yazıkki olmuyor. İyi forumlar..Spooferi kullanıp hileyi kullanmama şansınız mevcut. Loaderi açın, spoofer kullanımına evet diyin. Bilgisayarınızı resetleyin ve hiç loaderi açmadan direk oyuna girin. Eğer sisteminiz uyumluysa ve spoofer çalıştıysa oyuna girebilirsiniz. Bu şekilde hilenin sadece spooferini kullanarak banını kaldırıp oynayan çok arkadaş var bu arada.
Kafayı çizmişsiniz sanırsam. Ben tamamen bilgisayar banını kaldırır vb diye bir şey dediğimi düşünmüyorum. Spooferi bir kere kullandığınız zaman banınız kalkar, çünkü spoofer oyunun çektiği datayı değiştirir. Bilgisayarınızı resetlediğinizde eğer spoofer kullanmadıysanız datalar restore olur. Doğal olarak banınız geri gelir. Olması gereken de budur. Cümlelerimden ne anladınız çok merak ediyorum.Hocam dediğiniz şekilde yapılınca spofer pcdeki banı kaldırmıyor sadece oyuna girmeden pc nin kimliğini değiştirmeye yarıyor. Yani o dediğiniz ne yazıkki olmuyor. İyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?