Çözüldü Valorant HWID ban ve süresi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostlar iyi günler dilerim 2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim
1- Valorant H. diskemi ban atıyor eger atıyorsa degiştirsek problem ortadan kalkarmı.
2- Attığı ban süresizmi yoksa ilk sefer 3 ay sonrası sınırsızmı ?
bu arada tickette attım bazı arkadaşlar 3 aylık sürenin başlaması için ticket atman gerekiyor yönünde açıklamar yaptığı için.

Çözüm
valorantın hangi parçaya ban attığı bilinmiyor
sana atılan ban 3 aylıktır sonrası sınırsız ilk sefer 3 ay sonra sınırsız yani
3 ay sürenin başlaması için bilet atmana falanda gerek yok 3 ay sonra otomatik açılıyor ordan sadece tarih alıyosun
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ilk başta hwid yediğimde 3 ay bekledim ve 1 hafta önce yine yedim yine 3 ay dediler sınırsız değil ikincide

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilk başta hwid yediğimde 3 ay bekledim ve 1 hafta önce yine yedim yine 3 ay dediler sınırsız değil ikincide
yani knk her ne olursa olsun 3 ay sonra açılıyor diyorsun ?
peki açıldıkdan sonra tekrar ban yememek için ne gibi önlemler alabilrim hani hilesiz oynuyorum format felanmı atıyım yoksa loader kalan dosya kalıntılarını silip devammı ediyim

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yani knk her ne olursa olsun 3 ay sonra açılıyor diyorsun ?
peki açıldıkdan sonra tekrar ban yememek için ne gibi önlemler alabilrim hani hilesiz oynuyorum format felanmı atıyım yoksa loader kalan dosya kalıntılarını silip devammı ediyim
En temizi format atmak hiç bir kalıntının kalmamadığından emin olmak için format şarttır benim görüşüme göre

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Format atmak bence de en temizi, ben hile kullanmadan herhangi bir program açmadan üçüncü yazılımdan ban yedim durup dururken.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En temizi format atmak hiç bir kalıntının kalmamadığından emin olmak için format şarttır benim görüşüme göre
o zaman dediğiniz gibi umarım 3 ay sonra açılır ve hemen ardından format ile temiz bir sayfa açmak olucak ilk işim teşekkürler herkese yardımı için

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
3 ay sürenin başlaması için bilet atmana falanda gerek yok 3 ay sonra otomatik açılıyor ordan sadece tarih alıyosun

Çözüm
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok sağol dostum her soruma teker teker cevap yazmışsın cansın teşekkür ederim bize düşen beklemek o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...