deniyicemMERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERE VALORANTTA HWİD BAN YEMEME METHODUNU ANLATICAĞIM (ADAM AKILLI ANLATANI GÖRMEDİM ANLATIYIM DEDİM ) ÖNCELİKLE HEİDOC ARACILIĞIYLA İSOYU İNDİRİYORUZ MANTIĞI ŞÖYLE İŞLİYOR WİNDOWS 1709 SÜRÜMÜNDEN DESTEĞİ KESMİŞTİR O YÜZDEN VALORANT DA HWİD BAN ATAMIYOR SADECE HESAP BANI ATABİLİYOR O DA REPORTDAN AŞAĞIDA KANITI VEDE KURULUMU ANLATICAĞIM İYİ OYUNLAR ŞİMDİDEN
( BU LİNKTEN İNDİRİPBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKURUYORUZ VE SAĞ TARAFTAKİ WİNDOWS 10 U TİKLİYORUZ AŞAĞI İNDİĞİMİZDE KARŞIMIZDA 1709 SÜRÜMÜ OLUCAK İSOYU İNDİRİYORUZ)
(SONRA RUFUS ADLI PROGRAMI KURUP ŞU VİDEODAKİ GİBİ HAZIRLIYORUZ)
(SON BİR ADIM OLARAK FORMAT ATACAĞIZ BİLGİSAYARABU VİDEODAKİ GİBİ FORMAT ATIYORUZ)
( SONRADA ARTIK HWİD BAN ATMAYACAK )
kanka o daha hile olmadı yani açılmadı açılır 600 mesaj gerekiyor sanırımValorant hilelerini kullanabilmek için üye olmak için kaç mesaj
ban yeme riski yüksek mi bende kullanmayı düşünüyorum daYakında ban yersin kanka hesabı harcama derkm
kanka bu sürümü kullanıp sadece wallhack açsam ve belli etmeden oynasam, logları da düzenli temizlesem ban yemekten kurtulabilir miyim ? spoofer alacak param yok çünkü.Dostum Bu sürümde Hwid atmıyor ama Log banı atıyor gene yeni hesap açsan 3-4 Maça ban yiyor
Cleaner + Spoofer gerek oluyor gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?