Valorant HWID ban yenilmesi durumunda önceki hesaplar banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhabalar Valorant da HWID ban yersem daha önce girmiş olduğum hesaplar banlanıyor mu kendi hesabımdan çıkıp başka hesapta hile kullansam ana hesabıma da daha önce o HWID'den giriş yapıldığı için ban yer mi ve HWID ban süresi ne kadar?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Banlar genelde sınırsız atılıyor ama muhtemelen diğer hesapların banlanmaz diye düşnüüyorum tabi daha iyi bilen birisi açıklar birazdan bende merak ediyorum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Banlar genelde sınırsız atılıyor ama muhtemelen diğer hesapların banlanmaz diye düşnüüyorum tabi daha iyi bilen birisi açıklar birazdan bende merak ediyorum
hesaba sınırsız atılıyor onu biliyorum da hwid ban ile ilgili bilmediğim şeyler var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hesaba sınırsız atılıyor onu biliyorum da hwid ban ile ilgili bilmediğim şeyler var
hwıd ban yersen oyuna hangi hesaptan girersen gir giriş yapamıyorsun yani bilgisiyar olarak ban yiyorsun bazı programlar ile tabi ki bunu çözebiliyorsun.Asya yapımı spooferları tercih ediyorum.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla format bu sorunu çözüyor diye biliyorum ama siz bilirsiniz en kolay ve ucuz yöntemi

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sorumu yanlış anladınız galiba hwid ban yedikten sonra hileyi kullanmadığım hesaplarımda hesap banı yiyor mu

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Diğer hesaplarınız yemez ancak o hesaplara bilgisayarınızda hwid ban varken girerseniz ban yer. Onun dışında bütün hesaplarınızın kapanma oranı çok düşük bir ihtimaldir.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Diğer hesaplarınız yemez ancak o hesaplara bilgisayarınızda hwid ban varken girerseniz ban yer. Onun dışında bütün hesaplarınızın kapanma oranı çok düşük bir ihtimaldir.
Anladım daha önce o hwid den giriş yaptığım hesaplara bir şey olmuyor yani

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aynı bilgisayardan tekrar girmediğin sürece sorun olmaz

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Anladım daha önce o hwid den giriş yaptığım hesaplara bir şey olmuyor yani
Hayır olmaz, hwid banınızı da banlanan hesabınız ile ticket açarak ne zaman kalkacağını öğrenebilirsiniz. Banınız kalktıktan 1-2 gün sonra bilgisayarınıza temiz bir kurulum yapıp giriş yapın sorun olmayacaktır.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 ay donanım banı atılıyor bilgisayardan 3 ay sonra hwid kalkıyor ama hesabın sınırsız banlanır

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Süresi ne kadar oluyor banların?

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Minimum 3 ay ilk banınız ise sonra 4-5 olarak gidiyor ticket açarak öğrenmeniz gerekiyor bunu banlı hesabınız ile ticket açın söylerler.
Anladım teşekkür ederim ana hesabım var şuan ama süper üye olunca valorant hilesi kullanacağım forumdaki yan hesapta hwid ban yersem 3 ay kendi hesabıma girmem o zaman ana hesabımıda riske atmak istemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hesap banları sınırsız atılıyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Şimdi hileyle girdin 1 tur attın hesap ban yemediyse zaten Vaguardı aştığın içindir ve o hesap RAPORLAR SONUCU İNCELENMEDİĞİ sürece ban yemez Legit oynamışsan yemezsin UD bir hile ile. zaten Detected bir hile ile girdiğin saat içinde yiyorsun..

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
eyer bir hwid ban yersen hangi hesapla yediğine bağlı eyer smurf bir hesapla hwid ban yersen sadece ban smurf hesaba atılır main hesaba atılmaz fakat o pc ile tekrar main hesabına girersen main hesabına atılır yani demek istediğim şu

hwid ban yersen eyer hangi hesapla giriş yaptığın önemlidirkalkmasıda şu şekilde eyer sen yan çarla oynuyorsan oyunu hwid ban yediysen eğer ilk önce destek talebi açıp hesabım çalındı falan yalanlar uydurum destek açmn gerek sonra onlar 3 ay sonra kaldırıyor bu 3 ay içerisinde main hesapla giriş yapma ban yemez

tabi spooferde kullanabilirsin destek talebi açmadan ama eyer hile açacaksan sakın main hesapla girme spooferi denemk için bile !!!

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben Cihaz Banı Yedim 3 ay sonra açıldı ve hesaplarımda bişey yoktu
ama neyden ban yediğimi bilmiyorum bir hesabım kalıcı banlandı trollden dolayı diğeride vpn açtım diye
Post automatically merged:

çok alakasız knk

beni ban yedim smurf hesabım kalıcı yasaklandı rahatsız edici hareketlerden 3 ay main hesabımı denedim giriyor mu diye val 3 hatasımı öyle bir şey vermişti pc değiştim main hesabıma girebiliyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...