hesaba sınırsız atılıyor onu biliyorum da hwid ban ile ilgili bilmediğim şeyler varBanlar genelde sınırsız atılıyor ama muhtemelen diğer hesapların banlanmaz diye düşnüüyorum tabi daha iyi bilen birisi açıklar birazdan bende merak ediyorum
hwıd ban yersen oyuna hangi hesaptan girersen gir giriş yapamıyorsun yani bilgisiyar olarak ban yiyorsun bazı programlar ile tabi ki bunu çözebiliyorsun.Asya yapımı spooferları tercih ediyorum.hesaba sınırsız atılıyor onu biliyorum da hwid ban ile ilgili bilmediğim şeyler var
Anladım daha önce o hwid den giriş yaptığım hesaplara bir şey olmuyor yaniDiğer hesaplarınız yemez ancak o hesaplara bilgisayarınızda hwid ban varken girerseniz ban yer. Onun dışında bütün hesaplarınızın kapanma oranı çok düşük bir ihtimaldir.
Hayır olmaz, hwid banınızı da banlanan hesabınız ile ticket açarak ne zaman kalkacağını öğrenebilirsiniz. Banınız kalktıktan 1-2 gün sonra bilgisayarınıza temiz bir kurulum yapıp giriş yapın sorun olmayacaktır.Anladım daha önce o hwid den giriş yaptığım hesaplara bir şey olmuyor yani
Süresi ne kadar oluyor banların?Hayır olmaz, hwid banınızı da banlanan hesabınız ile ticket açarak ne zaman kalkacağını öğrenebilirsiniz. Banınız kalktıktan 1-2 gün sonra bilgisayarınıza temiz bir kurulum yapıp giriş yapın sorun olmayacaktır.
3 ay donanım banıSüresi ne kadar oluyor banların?
Minimum 3 ay ilk banınız ise sonra 4-5 olarak gidiyor ticket açarak öğrenmeniz gerekiyor bunu banlı hesabınız ile ticket açın söylerler.Süresi ne kadar oluyor banların?
Hocam maksimum 3 ay değil mi donanım banıMinimum 3 ay ilk banınız ise sonra 4-5 olarak gidiyor ticket açarak öğrenmeniz gerekiyor bunu banlı hesabınız ile ticket açın söylerler.
Anladım teşekkür ederim ana hesabım var şuan ama süper üye olunca valorant hilesi kullanacağım forumdaki yan hesapta hwid ban yersem 3 ay kendi hesabıma girmem o zaman ana hesabımıda riske atmak istemiyorumMinimum 3 ay ilk banınız ise sonra 4-5 olarak gidiyor ticket açarak öğrenmeniz gerekiyor bunu banlı hesabınız ile ticket açın söylerler.
Ben Cihaz Banı Yedim 3 ay sonra açıldı ve hesaplarımda bişey yoktuMerhabalar Valorant da HWID ban yersem daha önce girmiş olduğum hesaplar banlanıyor mu kendi hesabımdan çıkıp başka hesapta hile kullansam ana hesabıma da daha önce o HWID'den giriş yapıldığı için ban yer mi ve HWID ban süresi ne kadar?
çok alakasız knkeyer bir hwid ban yersen hangi hesapla yediğine bağlı eyer smurf bir hesapla hwid ban yersen sadece ban smurf hesaba atılır main hesaba atılmaz fakat o pc ile tekrar main hesabına girersen main hesabına atılır yani demek istediğim şu
hwid ban yersen eyer hangi hesapla giriş yaptığın önemlidirkalkmasıda şu şekilde eyer sen yan çarla oynuyorsan oyunu hwid ban yediysen eğer ilk önce destek talebi açıp hesabım çalındı falan yalanlar uydurum destek açmn gerek sonra onlar 3 ay sonra kaldırıyor bu 3 ay içerisinde main hesapla giriş yapma ban yemez
tabi spooferde kullanabilirsin destek talebi açmadan ama eyer hile açacaksan sakın main hesapla girme spooferi denemk için bile !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?