11 Mar 2021 #1 HZoom Onaylı Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 73 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 56 5 HİZMET YILI Bir hata yaptım valorantta hile indirdim denedim ama hile benden daha kötü oynuyordu silmedim bilgisayardan ve ana hesabım ban yedi donanım banı yedim riota bilet attım bakan yok sizce kaldırma yöntemi var mı nasıl kaldırabilirim ?
Bir hata yaptım valorantta hile indirdim denedim ama hile benden daha kötü oynuyordu silmedim bilgisayardan ve ana hesabım ban yedi donanım banı yedim riota bilet attım bakan yok sizce kaldırma yöntemi var mı nasıl kaldırabilirim ?
Çözüm F F FaLCoN 11 Mar 2021 Spoofer kulanmalısınız Hwıd ban kaldırma yöntemi yoktur yetkililer tarafından kaldırılır tickete dönüş yapılmasını beklemelisiniz
Spoofer kulanmalısınız Hwıd ban kaldırma yöntemi yoktur yetkililer tarafından kaldırılır tickete dönüş yapılmasını beklemelisiniz
11 Mar 2021 #2 eNOS11 E Uzman Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 235 Tepki puanı 16 Ödüller 5 Yaş 28 7 HİZMET YILI spoofer dene kardeşim ama olucagını pek zannetmiyorum sistem değiştirmek zorunda kalabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Mar 2021 #3 lukkaznego L Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2021 Mesajlar 55 Çözümler 2 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 30 5 HİZMET YILI have the memory matrix spoofer or else you can wait for your hwid ban to be removed Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Mar 2021 #4 FaLCoN F İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. Griffin Premium Katılım 4 Şub 2018 Mesajlar 757 Çözümler 234 Tepki puanı 464 Ödüller 8 Yaş 34 8 HİZMET YILI Spoofer kulanmalısınız Hwıd ban kaldırma yöntemi yoktur yetkililer tarafından kaldırılır tickete dönüş yapılmasını beklemelisiniz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Spoofer kulanmalısınız Hwıd ban kaldırma yöntemi yoktur yetkililer tarafından kaldırılır tickete dönüş yapılmasını beklemelisiniz