yok arkadaşım kaldırdı ama onun yaptıklarıni deneyince bende kalkmadı banhwid banın bilgisayar değiştirmekten başka çaresi yok diye biliyorum geçmiş olsun
Hwid spooferlar var valorant için bedavaları dene olmazsa paralı olanlardan yapmak zorundasın yeni bilgisayar almaktan iyidir .Selamlar bende bir laptop var ve hwid yedim nasıl kaldırırım. bir takım özelliklerini fotoğrafını koyucam. Nasıl kaldırırım ne yapmam lazım birisi söylerse güzel olur. Birde bende 8gb ram var ama 5.88 kullanılabilir yazıyor onu nasıl düzeltirim. Çünkü aynı laptop kardeşimde var onda 7gb yazıyor. TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 77956
saglam bir spofer ki saglam bir spofer bulmak cok zor ya da ana kartı değiştirecen hacı başka caresi yokSelamlar bende bir laptop var ve hwid yedim nasıl kaldırırım. bir takım özelliklerini fotoğrafını koyucam. Nasıl kaldırırım ne yapmam lazım birisi söylerse güzel olur. Birde bende 8gb ram var ama 5.88 kullanılabilir yazıyor onu nasıl düzeltirim. Çünkü aynı laptop kardeşimde var onda 7gb yazıyor. TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 77956
paraya kıyıp sağlam bir spoofer alabilirsinSelamlar bende bir laptop var ve hwid yedim nasıl kaldırırım. bir takım özelliklerini fotoğrafını koyucam. Nasıl kaldırırım ne yapmam lazım birisi söylerse güzel olur. Birde bende 8gb ram var ama 5.88 kullanılabilir yazıyor onu nasıl düzeltirim. Çünkü aynı laptop kardeşimde var onda 7gb yazıyor. TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 77956
bellek üst sınırını 0 yapıp tiki kapatınca 256 yapıyor kendisini otomatik. Ve ramin max kapasitesini girincede düzelmiyor.msconfig -> önyükleme -> gelişmiş seçenekler ->bellek üst sınırını 0 yapıp tikini kapatın ve sisteminizi yeniden başlatın -ram sorununuzun çözümüdür- iyi forumlar dilerim.
alakası yok spoffer lar var hwıd açanhwid banın bilgisayar değiştirmekten başka çaresi yok diye biliyorum geçmiş olsun
tikini kapatmadan deneyiniz.bellek üst sınırını 0 yapıp tiki kapatınca 256 yapıyor kendisini otomatik. Ve ramin max kapasitesini girincede düzelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?