Seçkin Üye
Valorant VAN-152 koduyla donanım banı yedim ve her hangi arka planda program açık değildi. Bu banı kesin nasıl kaldırabilirim? banı yeyip kaldıranlar lütfen yardımcı olsun. Teşekkür ederim şimdiden.
ticket attım, sabahta hesabım banlandı, 4 gün öncesinden bu güne 500 küsür lira yatırdım.riota ticket at şanslıysan 3 ay sonra kalkar
bende sormuştum hesap açılmaz sadece hwid açılır spoofer ile yazık olmuş paranaticket attım, sabahta hesabım banlandı, 4 gün öncesinden bu güne 500 küsür lira yatırdım.
sitedeki hileyi denemedim enjekt bile etmedim.Hesabının banı kalkmaz, en iyi ihtimal hwid banını kaldırırlar onla da yeni hesap açarsın.
Eğer sitedeki hileyi denediysen pc ni yeniden başlatsan da program açık olmasa da her türlü ban yiyorsun bizzat yaşadım.
vanguard bilgisayarda kurulu iken pubg lite ye hile enjekt ettim zaten hata aldım ve vanguardı kaldırdım ama başka bir oyun hilesi için vanguard neden ban atıyor ki çok saçma. Oyun açık bile değildi ve de launcher.Vanguard kimseyi sebepsiz yere banlamaz. Muhakkak herhangi bir üçüncü parti yazılımı açık bırakmışsındır veya vanguard dalgalanmasına yakalanmış olabilirsin.