Çözüldü Valorant HWID banı nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Valorant VAN-152 koduyla donanım banı yedim ve her hangi arka planda program açık değildi. Bu banı kesin nasıl kaldırabilirim? banı yeyip kaldıranlar lütfen yardımcı olsun. Teşekkür ederim şimdiden.

Çözüm
Valorantta atılan HWID banlar genelde 3 aylık atılıyor. 3 ay sonra HWID banınız kalkıyor fakat oyun hesabınız kalıcı olarak yasaklanmıştır.

HWID bandan kurtulmak için donanım değişikliği yapmanız lazım bu da pahalı bir çözüm tabiki.

Spoofer kullanabilirsiniz ama bu da hesaplarınızda ban yemenize sebep olacaktır.

En iyisi beklemek.
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ticket atınca 3 ay sonra banın açılacağı yazıyor hwid yediğin günden itibaren süre başlıyor şuan açılmasını istiyorsan paralı spooferlar var onları kullanabilirsin

⭐⭐⭐⭐⭐
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bana soracak olursan piyasadaki çoğu program yalan donanım banı kalkmıyor diye biliyorum anca tek çözüm o banı yemeden önce spoofer kullanmıi olman olurdu yinede dene şansını

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
banlanma kurallarını okuduğumda oyna tuşuna basıldığından itibaren 3. part yazılım var ise banlanıyor yazıyor ama bende her hangi bir program açık değildi ki oyunun launcher bile açık değildi sebepsiz yere banlandım diyebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hesabının banı kalkmaz, en iyi ihtimal hwid banını kaldırırlar onla da yeni hesap açarsın.

Eğer sitedeki hileyi denediysen pc ni yeniden başlatsan da program açık olmasa da her türlü ban yiyorsun bizzat yaşadım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Vanguard kimseyi sebepsiz yere banlamaz. Muhakkak herhangi bir üçüncü parti yazılımı açık bırakmışsındır veya vanguard dalgalanmasına yakalanmış olabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hesabının banı kalkmaz, en iyi ihtimal hwid banını kaldırırlar onla da yeni hesap açarsın.

Eğer sitedeki hileyi denediysen pc ni yeniden başlatsan da program açık olmasa da her türlü ban yiyorsun bizzat yaşadım.
sitedeki hileyi denemedim enjekt bile etmedim.
Post automatically merged:

Vanguard kimseyi sebepsiz yere banlamaz. Muhakkak herhangi bir üçüncü parti yazılımı açık bırakmışsındır veya vanguard dalgalanmasına yakalanmış olabilirsin.
vanguard bilgisayarda kurulu iken pubg lite ye hile enjekt ettim zaten hata aldım ve vanguardı kaldırdım ama başka bir oyun hilesi için vanguard neden ban atıyor ki çok saçma. Oyun açık bile değildi ve de launcher.

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Riot'a ticket açıp bilgi iste üç ay boyunca banlandığını söyleyecekler ve tarih verecekler. Belirttikleri tarihte banın kaldırılacak.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Valorantta atılan HWID banlar genelde 3 aylık atılıyor. 3 ay sonra HWID banınız kalkıyor fakat oyun hesabınız kalıcı olarak yasaklanmıştır.

HWID bandan kurtulmak için donanım değişikliği yapmanız lazım bu da pahalı bir çözüm tabiki.

Spoofer kullanabilirsiniz ama bu da hesaplarınızda ban yemenize sebep olacaktır.

En iyisi beklemek.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...