Laptop kullanan ve format atmayı bilmeyen tayfa ağlıyor hocamArkadaşlar HWID banımı 2 haftadır kaldırmış bulunmaktayım, nasıl yaptığımı sırasıyla sizlere anlatayım, ben bu şekilde çözdüm.
İlk olarak Microsoft'un VolumeID değiştiricisini açtım. Daha sonra bilgisayara format attım ve Valorant'ı yükledim. Valorant sizde nerede kuruluysa diyelim ki C diskinde kurulu olsun. Onu D diskine kurun ve tekrar VolumeID çalıştırıp bir kere harddiskin sata kablosunu çıkartın ve tekrar takın. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm, umarım sizde de işe yarar.
olay sadece valoda hile kullanmak değil dostum son zamanlarda forumda başka hileleri kullanıp vanguard açık kalınca valodan ban yiyenler oluyor ve buna bende dahilimspoofer ile kaldırılıyor ama bence gerek yok yani 3 4 ay beklicen kanka valorantta hile kullanma bence sıkıntı
vpn kullanmanızı tavsiye ederim fakat vpn inde ucretlileri daha sağlıklı oluyor daha uzun süre kullanabiliyorsunuz pinginiz yüksek olacaktır ama yinede denenirArkadaşlar HWID banımı 2 haftadır kaldırmış bulunmaktayım, nasıl yaptığımı sırasıyla sizlere anlatayım, ben bu şekilde çözdüm.
İlk olarak Microsoft'un VolumeID değiştiricisini açtım. Daha sonra bilgisayara format attım ve Valorant'ı yükledim. Valorant sizde nerede kuruluysa diyelim ki C diskinde kurulu olsun. Onu D diskine kurun ve tekrar VolumeID çalıştırıp bir kere harddiskin sata kablosunu çıkartın ve tekrar takın. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm, umarım sizde de işe yarar.
Dostum hala Kullanıyorum hala Ban yemedim yiyeceğimide sanmıyorumDostum bi kaç güne geri banlanırsın muhtemelen. O yöntemleri bende denemiştim gene 1 2 hafta dayanmıştı sonra gitmişti
Hocam bu devirde format atmayı bilirsin illaki ya bilmeyen yoktur diye düşünüyorumLaptop kullanan ve format atmayı bilmeyen tayfa ağlıyor hocam
Devirle alakası yok hocam bilmeyenler çıkar her türlü.Dostum hala Kullanıyorum hala Ban yemedim yiyeceğimide sanmıyorum
Post automatically merged:
Hocam bu devirde format atmayı bilirsin illaki ya bilmeyen yoktur diye düşünüyorum
Doğrudurda İnternette hertürlü bilgi yer alıyor bilmesen bile öğrenebilirsin çok kolay bir şekildeDevirle alakası yok hocam bilmeyenler çıkar her türlü.
Dostum bende Öyle biliyordum ama Ben bu şekilde yaptım bende çalıştı hala oynuyorum hala ban yemedimHocam kalkması çok zor spoofer vs kurman veya pc seri no değişmen lazım diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?