Valorant HWID banı nasıl kaldırdım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Amigos, removi meu banimento de HWID por 2 semanas, deixe-me contar como fiz isso, em ordem, resolvi dessa maneira.

Primeiro, ativei o trocador de VolumeID da Microsoft. Depois formatei o computador e instalei o Valorant. Onde quer que você tenha o Valorant instalado, digamos que ele esteja instalado no disco C. Instale-o no disco D e execute o VolumeID novamente, uma vez desconecte o cabo sata do disco rígido e conecte-o novamente. Foi assim que resolvi meu problema, espero que funcione para você também.
Obrigado informações úteis.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
onu yapsanda bi süre sonra gen ban yenir ki rito hile konusunda çok katı

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar HWID banımı 2 haftadır kaldırmış bulunmaktayım, nasıl yaptığımı sırasıyla sizlere anlatayım, ben bu şekilde çözdüm.

İlk olarak Microsoft'un VolumeID değiştiricisini açtım. Daha sonra bilgisayara format attım ve Valorant'ı yükledim. Valorant sizde nerede kuruluysa diyelim ki C diskinde kurulu olsun. Onu D diskine kurun ve tekrar VolumeID çalıştırıp bir kere harddiskin sata kablosunu çıkartın ve tekrar takın. Ben sorunumu bu şekilde çözdüm, umarım sizde de işe yarar.
win 10 kullanıyodum win 11i yükleyip valorantı indirdim banım kalkmıştı bende oldu sizde deneyebilirsinşz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
reis en kesin yolu new hdd almak ama 2 ayda beklersen acılır
Post automatically merged:

reis en kesin yolu new hdd almak ama 2 ayda beklersen acılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...